Home
15 Haziran 2022 ( 153 izlenme )
Reklamlar

Beşiktaş'ta araç üzerinde ilişkiye giren kadın ünlü oyuncu, erkek otel sahibi çıktı!


Beşiktaş’ta sokak ortasında cinsel ilişkiye girip, kendilerini uyaran insanlara da hakaret eden çift gözaltına alındı. Kadının oyuncu Zeynep S., erkeğin ise otel sahibi Ahmet Ertan K. olduğu belirtildi.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in özel haberine göre, İstanbul'da 11 Haziran günü saatler 04:54'ü gösterdiği sırada Dikilitaş Mahallesi Emirhan Caddesi No:48 inşaat alanı önünde hayasızca harekette bulunan ve ulu orta ilişkiye giren bir çift görüldü.

Çift, kendilerini uyaran insanlara aldırış etmezken birde hakarette bulundu. Kendilerine "Ne yapıyorsunuz? Eviniz yok mu sizin!" diye bağıran kişiye "Sana ne lan!" diye cevap veren çiftin görüntüleri büyük tepki çekti.

Olayın görüntülerinin sosyal medyaya düşmesi ardından İstanbul polisi harekete geçti. Olay ile ilgili otel işletmecisi olduğu tespit edilen Ahmet Ertan K. ve oyuncu olduğu saptanan Zeynep S. gözaltına alındı.

Haklarında hayasızca hareket suçundan işlem başlatılan Ahmet Ertan K.'ın "Kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından kaydı bulunduğu belirlendi.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye Sarıkamış şehitleri için yürüdü Fazıl Say'dan Nagehan Alçı'ya yanıt: "Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden olmalı" Vatandaştan müthiş tespit! 'AKP 18 yılda ülkedeki tüm fabrikaları sattı. Tek kurduğu fabrika A Haber, o da her gün yalan üretiyor!' Manevi danışmanlık adı altında 'rehberlik': İmamlar derse girdi, öğrenciler camiye götürüldü