CHP'li Gökhan Günaydın, Beşiktaş Belediyesi'ne düzenlenen operasyona gerekçe gösterilen firmanın devlet kurumlarından aldığı ihaleleri duyurdu. Operasyon kapsamında CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da gözaltına alınmıştı.
Günaydın operasyona gerekçe gösterilen firmanın devlet kurumlarından EÜAŞ, TAPDK, DHMİ, Yargıtay, Siirt İl Özel İdaresi, yüksek öğretim kurumları ve/veya hastaneler Şanlıurfa, Gaziantep, Uludağ, Pamukkale, Meram, Balıkesir, Antalya, Cerrahpaşa ile AKP'li Isparta, Bahçelievler, Elazığ, Trabzon Büyükşehir, Kahramanmaraş Büyükşehir, Haliliye, Yakutiye belediyelerinden ihale aldığını ortaya çıktı.
Günaydın şu ifadeleri kullandı:
Bu ihalelerin toplamı 4 milyar TL’nin üzerinde.
Salt bu veri dahi, Beşiktaş operasyonunun, içeriğinden bağımsız biçimde, araçsallaştırılmış hukuk üzerinden siyasi saiklere gerçekleştirildiğine yönelik karine oluşturmaktadır.
Türlü gerekçe ve yöntemlerle CHP’li belediyeleri itibarsızlaştırma operasyonlarının son halkası Beşiktaş oldu.
Geçmişte istifa ettirilen AKP’li belediye başkanlarına yönelik herhangi bir soruşturma/kovuşturma açılmamış, bugün de hiçbir AKP’li belediye başkanı herhangi bir operasyona muhatap olmamışken, çağrılarak ifadeye gelebilecek başkanlarımıza yapılan sabah baskını ve gözaltı işlemlerinin amacını biliyoruz.
Tarihin akışını durduramayacaksınız...
Sözcü
Bursa Osmangazi'deki Meslek Lisesi’nin milyonluk cihazının çalınma anları saniye saniye kameralara yansıdı!70 izlenme
Bakan Pakdemirli’den buğday saman ithalatına ilginç savunma! "Türkiye’de para var ki ithalat yapabiliyor!"252 izlenme
Gökan Zeybek Duyurdu: CHP Binasına Taşlı Saldırı28 izlenme
İBB casusluk soruşturmasında o uygulama bakın hangi diziden çıktı!29 izlenme
Güldür Güldür Show’dan, para karşılığı Türk vatandaşlığı verilmesini eleştiren ders niteliğinde skeç: "Bu vatan bir günde kurulmadı"67 izlenme
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 'etkin pişmanlık' başvurusu yaptı28 izlenme
Başkanvekili AKP'ye geçmişti: Bayrampaşa Belediye Meclisi'nde bir istifa daha: CHP çoğunluğu kaybetti27 izlenme
Bakan Pakdemirli’nin ‘uçmuyor’ dediği Türk Hava Kurumu’nun yangın söndürme uçakları gösteri yaptı !157 izlenme
Memleketi Manisa'da coşkuyla karşılanan Özgür Özel'den o isimlere çok çarpıcı 'İktidar' mesajı!: "Yolumuzdan çekilin CHP iktidara geliyor!"
Emeklilerden Erdoğan'ın sözlerine 'sırtta küfeli' protesto
İşsizlik çığ gibi! Ayasofya konuşulurken Türkiye'de işsiz sayısı, çalışanları geçti!
Sedat Peker'in iddiaları ilk kez yargıya taşınıyor