Ekonomist Emin Çapa, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden beklenmedik bir kararla Instagram üzerinden istifa eden Berat Albayrak hakkında paylaşım yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı olan Berat Albayrak, istifa ettiği günden bu yana herhangi bir açıklama yapmadı, fotoğrafı çekilmedi, sosyal medya hesaplarını kullanmadı. Nerede bulunduğuna dair en küçük bir bilgi medyada yer bulmadı.
Albayrak, istifa sürecinde sağlık sorunları yaşadığını belirtmişti. Son günlerde Albayrak'ın sağlık sorunlarına odaklandığı ve ailesiyle birlikte Trabzon'da bulunduğuna yönelik iddialar ortaya atılmıştı, ancak hiçbir açıklama yapılmadı.
Çapa şu ifadeleri kullandı:
Bir ay önce ülkenin iki numaralı adamı, tahtın varisi, ekonomi bakanı, zora düştüğünde "yanındayız Albayrak" mesajları atılan, her açıklaması alkışlanan, ağzını açsa canlı yayına girilen Sn Albayrak'ın nerede olduğunu merak eden benden başka kimse yok mu?
#beratalbayraknerede

KATAR'A DANIŞMAN MI OLDU?
Çapa, kendisine "Katar'a danışman olarak atanmadı mı?" sorusuna da "Bilmiyoruz. Ne doğrulatabiliyoruz, ne yalanlatabiliyoruz" cevabını verdi.

http://www.krttv.com.tr/gundem/beratalbayraknerede2h57908.html
AKP'li belediye: Son kozumuzu daha kullanmadık, akıllı ol corona!171 izlenme
Şeriat kanunları mı geliyor? Resmi Gazete'de çalışma ilkeleri hadislerle açıklandı!90 izlenme
Zehra Çalık, eşi Murat Çalık'ın sağlık durumuyla ilgili konuştu: "Geri dönüşü olmayan bir şey yaşamadan tahliye kararını bekliyoruz acilen"16 izlenme
21 milyon yurttaş takipte; 1 milyon yurttaş icralık!70 izlenme
Reza Zarrab hakkında bomba iddia!1421 izlenme
İş arayanlar ümidini kaybetti!37 izlenme
Ataması yapılmayan öğretmen çalıştığı inşaatta elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti41 izlenme
Sedat Peker'in 'kokain' ticareti iddialarının ardından Süleyman Soylu'ya peş peşe bomba sorular!173 izlenme
Manisa’yı kazanan CHP’li Ferdi Zeyrek seçim öncesi bir dokunup bin ah işitmiş: "AK Partiliyim ama bizi bu adamdan kurtar. Kan kustuk, yeter artık. Sola hiç oy atmadım sana atacağım"
Cep telefonu konuşma tarifelerine ek zam geldi
Sedat Peker'den Erdoğan'ın yeni kitabı hakkında flaş paylaşım!
20 FETÖ'cüyü Hapisten kurtaran AKP'li bakan fena yakalandı