Motorin fiyatında 20 kuruş, benzin fiyatında da 1415 kuruş zam hesaplanıyor. En son salı günü benzinin litre fiyatı 17, motorinin ki ise 18 kuruş zamlanmıştı.
Benzin ve motorin fiyatlarında rüzgar tersine döndü. 2018 yılının son aylarını kapsayan indirim dönemi kapandı. Brent petrol ve uluslararası piyasalarda ürün fiyatları artıyor. yurt içinde dolar kurunun da yükselmesi, pompa fiyatlarında zammı tetikliyor.
Habertürk'te yer alan habere göre, uluslararası piyasalarda metrik ton benzinin fiyatı 20 dolar, motorinin 15 dolar arttı. Aralık ayında 50 dolar düzeyinde olan brent petrol 60 doları aştı. Dolar kuru 5lira 50 kuruş düzeylerinde işlem görüyor.
Bu gelişmeler pompa fiyatlarında bir kez daha zammı gündeme getirdi. Motorinde 20 kuruş, benzinde 1415 kuruş zam hesaplanıyor. En son geçen salı günü benzinin litre fiyatı 17, motorinin 18 kuruş artmıştı.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/ekonomi/1197254/Benzin_ve_motorin_fiyatina_bir_zam_daha_geliyor_.html
Süslümanlardan bir kına gecesi daha ! Arapça şarkılarla dansöz oynatıp çılgınca eğleniyorlar !232 izlenme
‘Donuyorum beni kurtarın’ diye çırpınan vatandaş, hayatını kaybetti67 izlenme
Fatma öğretmeni öldüren öğrencisinin ifadesi kan dondurdu32 izlenme
Ey Diyanet senin Atatürk ile alıp veremedğin ne?166 izlenme
Şimşek açıkladı: Kirada yüzde 25 sınırı devam edecek mi?34 izlenme
Erzurum'da AKP'li başkan yeni döneme hızlı girdi! Belediyeye ait 45 taşınmazı satışa çıkardı!373 izlenme
İsmailağa Tarikatı'ndan bir şahıs yine gerici sözler söyledi: "Yenge ve kuzenle aynı sofraya oturmak caiz değildir"48 izlenme
Eyyy Amerika, Vi ar Törkey ayağını denk al !222 izlenme