Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 31 Mart seçimlerinde AKP’li eski vekil Sibel Gönül ile CHP’li vekil Fatma Kaplan Hürriyet yarışmış, yarışı 8 bin oy farkla CHP'li Hürriyet kazanmıştı.
15 yıldır AKP’nin yönettiği ilçede göreve gelen Hürriyet, önceki dönem dosyalarını açmaya başladı. Gerçekleştirilen encümen toplantısında konuşan Hürriyet, önceki başkan AKP’li Nevzat Doğan döneminde yapılan harcamaların bir bölümünü açıkladı. Hürriyet konuşmasında; “Geçtiğimiz yıl sokak iftarlarına 1 milyon lira harcanmış. Yıl boyunca mehteran takımına da 163 bin lira verilmiş” dedi.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sosyal yardımlar için “Reklam yapmadan gerçekleştiriyoruz” dedib
AYNI ORGANİZASYONDA FARK 170 BİN LİRA
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, her şeyi hesaplayarak yaptıklarını belirterek şöyle konuştu; “Bizim de her akşam bir mahallede Ramazan etkinliğimiz var. Bu yıl bu etkinlikleri 230 bin liraya mal ettik. Geçen sene ise bu etkinlikler için 400 bin lira harcanmış. Bunların siyasi malzeme yapılmasından yana değilim. Bunları sadece bilgi vermek için açıklıyorum. İzmit Kart üzerinden ihtiyaç sahibi bin 090 kişiye para ve çocuklara kıyafet yardımı yapıyoruz. Bunu da reklam yapmadan gerçekleştiriyoruz”
RAMAZAN ETKİNLİKLERİ
Fatma Kaplan Hürriyet’in açıklamasında bahsettiği Ramazan etkinlikleri Hacivat ve Karagöz gibi gösterilerin yapıldığı animasyonları içeriyor.
Enflasyon 14 yılın zirvesinde!197 izlenme
Fatma Şahin, kendi halkına çok gördüğü halıları Emevi Camii'ne gönderecek14 izlenme
Giresun’da maden arama izni tepkisi: "Verilen tüm izinler iptal edilsin"15 izlenme
Bu uygulama 'Federe İslam Devleti'ne giden yola taş döşenmektir !445 izlenme
CHP'li Yurter Özcan birçok ülkede 2 güne düşürülen oy kullanma süresinin perde arkasını açıkladı: "AKP ikinci tur için hiç rahat değil"31 izlenme
Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık hastaneye kaldırıldı: Uzun süre sonra ilk görüntü15 izlenme
Suç arsızı! Mattia Ahmet Minguzzi'nin katili cinayeti arkadaşlarına gülerek anlatmış!88 izlenme
"MEB tarafından kullanılacak" denilerek kapatılmıştı: Büyükşehir Gençlik Merkezi binasına 'TÜGVA' tabelası asıldı!8 izlenme
Suudiler, Mekke ve Medine’deki 5 Türk okulunu kapattı!
Cinsel istismardan kaçan kız çocuğunun sığındığı karakol önünde utanç kuyruğu
3 ayda 12 defa kullanıldı, 1.7 milyon TL ödendi! Melih Gökçek'ten bir skandal daha
17 yaşındaki genç yoğun bakım dolu olduğu için kurtarılamadı!