CHP’li Bülent Tezcan ve İYİ Partili Aytun Çıray, gazetemizin gündeme getirdiği PTT vurgununu Meclis’e taşımıştı. Bakan Albayrak’tan yanıtlaması istenen önergede, devredildiğinde kasadaki 650 milyon liranın akıbeti, son iki yıldaki 900 milyon liralık zararın nedenleri sorulmuştu.
* PTT, şubelerinde kullanılmak üzere sipariş edilen oda parfümlerine bir yılda 5 milyon TL harcandı.
Maliyeti 2 TL olan spreyler için 60 TL ödendi. Toplam şube sayısı 3 bin 800 iken 600 bin adet koku sipariş edildi.
* PTT’nin iştiraklerinden Kule A.Ş’nin hesaplarına 20 milyon TL nakit aktarıldı. Bu nakit paranın faaliyeti olmayan şirkete neden aktarıldığı ve nasıl harcandığı bilinmiyor.
* TVF’ye devredilmeden önce kasasında 650 milyon TL para olan PTT’nin, fona devredildikten sonra iki yıl içinde 900 milyon TL zarara uğramadı yani 1.5 milyar TL PTT’den buhar oldu.
* PTT fona devredildikten sonra hızla alt şirketler yani iştirakler kuruldu. PTT Anadolum, Kule A.Ş, PaYE, PTTAVM, PTT teknoloji gibi. Bu şirketlere ayrıcalıklı yöneticiler yüksek maaşlarla atandı.
1982 yılında Uşak’ta doğan Hakan Gülten, orta ve lise öğrenimini Denizli’de tamamladı.
Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun olan Gülten, meslek hayatına 2008 kasım ayında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri AŞ’de başladı.
Dış Ticaret Uzmanı, ERP Şefliği, Strateji Geliştirme ve Kalite Müdürlüğü görevlerini yerine getiren Gülten, İBB Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ’de Genel Müdür Yardımcısı ve Nişantaşı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünde öğretim görevlisi olarak da çalıştı.
2018’den bu yana PTT AŞ’de İştirakler Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı, PTT Kule AŞ Denetim Kurulu Üyesi ve PTT Para Lojistik AŞ Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Gülten, evli ve bir çocuk babasıdır.
Bozcaada'ya jeotermal hançer!16 izlenme
Milyoner sayısı açıklandı! Sayıları 200 bini aştı62 izlenme
Narin Güran cinayetinin seyrini değiştirecek gelişme!39 izlenme
İstanbul’a büyük gözaltı20 izlenme
Arapça tabelalara sahip çıkan AKP'li vekilin FETÖ'ye övgüler yağdırdığı tweeti ortaya çıktı!45 izlenme
Ukrayna: 3. Dünya Savaşı çoktan başladı kimse bunu görmüyor38 izlenme
İsmailağa'da 'İsrail' kavgası patlak verdi! Gazze üzerinden iktidarı eleştirdi 'baskı görüyorum' diyerek cemaatten ayrıldı!12 izlenme
Aziz Çelik'ten 'Kademeli Emeklilik' uyarısı: "Hükümetin böyle bir hazırlığı yok!"49 izlenme
Erdoğan'dan Devlet Bahçeli'yi kızdıracak Sinan Ateş çıkışı
TBMM'ye başvuru: Robotlar İslamiyet'e uygun davransın!
Rize bildiğiniz gibi değil: Sokaklar 'hak hukuk adalet' sloganı ile inledi!
Şeytan şeytanlıktan istifa etti! Elektrik faturasında bilerek yapılan soygunu tane tane anlattı!