İstanbul İl Ambulans Komuta Kontrol Merkezi Başhekimi Dr. Adil Yetiş Sarıhasanoğlu'na ait olduğu iddia edilen sosyal medya paylaşımları büyük tepkilere neden oldu.

Twitter hesabından yapılan, geçmiş yıllardaki paylaşımlarda, Alevilere ve Kürtlere yönelik cinsiyetçi ve ırkçı ifadelerin kullanıdığı görüldü.
Sosyal medyada büyük tepki uyandıran olay sonrasında Sarıhasanoğlu'na ait olduğu ileri sürülen hesabın, paylaşımlarını korumaya alması dikkat çekti.
Sarıhasanoğlu hakkında bir işlem yapılıp yapılmadığı bilinmezken, Sarıhasanoğlu'nun "terfi" almadan önce, Beyoğlu Sağlık Müdürü olduğu dönemde, ziyaretine MHP'nin ve Hizbullah'a yakınlığı ile bilinen HÜDA PAR'ın ziyaret etmesi dikkat çekti.
Sarıhasanoğlu'nun skandal paylaşımları ise şu şekilde:


Sarıhasanoğlu hakkında bir işlem yapılıp yapılmadığı bilinmezken, Sarıhasanoğlu'nun "terfi" almadan önce, Beyoğlu Sağlık Müdürü olduğu dönemde, ziyaretine MHP'nin ve Hizbullah'a yakınlığı ile bilinen HÜDA PAR'ın ziyaret etmesi dikkat çekti.



3.5 milyon metrekare alan Erdoğan'ın imzasıyla orman sınırı dışına çıkartıldı!35 izlenme
İki yıl önce yaptırdığı site yıkılan MÜSİAD'lı müteahhit kayıplara karıştı!24 izlenme
Emniyet "yaklaşık 7 milyon TL"ye 15 Temmuz anıtı yaptıracak!86 izlenme
İmamoğlu'nun, sonlandırılan KKM uygulamasıyla ilgili geçmişteki konuşması yeniden gündem oldu: "TCMB'nin KKM kaynaklı zararı 833 milyar TL"12 izlenme
TBMM arşivinden yurt genelindeki ilk 10 Kasım törenleri43 izlenme
Türkiye gündemindeki vali yardımcısı hâlâ görevinde!101 izlenme
Arpacık soğanın fiyatı el yakıyor!129 izlenme
Turizm devi iflas etti, kimse inanamadı35 izlenme
Saray’a soru yasak!
Uyuşturucu suçlamasıyla gözaltına alınmışlardı: Dilan Polat ve Engin Polat'ın ifadesinde dikkat çeken detaylar
Bu rezalete sessiz kalanlar Lozan'dan haberiniz var mı? Fener Rum Patriği Ekümenik sıfatıyla katıldı
AKP kurultayına katılan vatandaştan pes dedirten sözler! 'Tayyip'in olduğu yerde korona bile olmuyor'