Gazeteci Barış Pehlivan, bugünkü köşesinde Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki Duty Free (gümrüksüz satış) mağazasında yaşandığı iddia edilen çarpıcı bir olayı açıkladı. Pehlivan'ın yazısında bahsettiği olay; bir kişi korumaları eşliğinde iç hat yolcusu olmasına rağmen Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki Duty Free mağazasına girerek alışveriş yaptı.
"DOLAR 3 LİRAYI GEÇERSE YÜZÜME TÜKÜRÜN"
Özel muamele gören söz konusu yolcunun kim olduğu konusunda isim vermeden, "Dolar 3 lirayı geçerse yüzüme tükürün” diyen biri vardı ya, işte o!" açıklaması yapan Pehlivan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanlarından Yiğit Bulut'u işaret etti.
İşte, Gazeteci Barış Pehlivan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:
"Baştan söyleyeyim, görenlerin yalancısıyım.
Bundan birkaç hafta önce, sabahın erken saatleri...
Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki Duty Free mağazası...
Bir kasiyerin ağzından “Bu ne saçma şey” sözü duyuldu. Öyle ya, bir iç hatlar yolcusu nasıl oluyordu da sepetini doldurabiliyordu? Sima zaten tanıdıktı, yanındaki korumalar da dikkat çekiyordu.
Her şey ayarlandı. Orada bulunan bir yurtdışı yolcusunun pasaportu rica edildi. Ve nihayetinde sepetteki tütün ürünleri ucuza satın alınabildi.
Kim miydi o hakkı yokken özel muamele gören yolcu?
“Dolar 3 lirayı geçerse yüzüme tükürün” diyen biri vardı ya, işte o!"
G-7'den gelişen ülkelere yatırım açıklaması36 izlenme
FETÖ'nün Nagehan Alçı'ya bir kıyağı daha ortaya çıktı!96 izlenme
AKP'de ''Çarşamba'' krizi ! Erdoğan'a tepki!154 izlenme
‘Haremlik selamlık’ oturma düzeni talimatı veren ortaokul müdürü görevinden uzaklaştırıldı!70 izlenme
Maaşlar buharlaşıyor: Asgari ücretlinin 3.798 lirası eridi32 izlenme
Depremzedeler için yapılan evlerin kurasından kendisine de ev çıkan AKP'li Şamil Tayyar, kendi açıklamaları olan habere 'fitne' dedi35 izlenme
Süleyman Soylu'nun yardımcısı da çift maaşlı çıktı!46 izlenme
20 şehidimizin naaşı Türkiye'ye getirildi20 izlenme