Gazeteci Barış Pehlivan, bugünkü köşesinde Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki Duty Free (gümrüksüz satış) mağazasında yaşandığı iddia edilen çarpıcı bir olayı açıkladı. Pehlivan'ın yazısında bahsettiği olay; bir kişi korumaları eşliğinde iç hat yolcusu olmasına rağmen Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki Duty Free mağazasına girerek alışveriş yaptı.
"DOLAR 3 LİRAYI GEÇERSE YÜZÜME TÜKÜRÜN"
Özel muamele gören söz konusu yolcunun kim olduğu konusunda isim vermeden, "Dolar 3 lirayı geçerse yüzüme tükürün” diyen biri vardı ya, işte o!" açıklaması yapan Pehlivan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanlarından Yiğit Bulut'u işaret etti.
İşte, Gazeteci Barış Pehlivan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:
"Baştan söyleyeyim, görenlerin yalancısıyım.
Bundan birkaç hafta önce, sabahın erken saatleri...
Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki Duty Free mağazası...
Bir kasiyerin ağzından “Bu ne saçma şey” sözü duyuldu. Öyle ya, bir iç hatlar yolcusu nasıl oluyordu da sepetini doldurabiliyordu? Sima zaten tanıdıktı, yanındaki korumalar da dikkat çekiyordu.
Her şey ayarlandı. Orada bulunan bir yurtdışı yolcusunun pasaportu rica edildi. Ve nihayetinde sepetteki tütün ürünleri ucuza satın alınabildi.
Kim miydi o hakkı yokken özel muamele gören yolcu?
“Dolar 3 lirayı geçerse yüzüme tükürün” diyen biri vardı ya, işte o!"
Johnny Depp, daha önceki eşi Amber Heard'ün Elon Musk ve Cara Delevingne ile üçlü ilişki kaydını duruşmaya sundu36 izlenme
Göztepe-Altay maçındaki olaylar stadyumun dışına taştı: Güvenlik görevlilerinin aracındaki adamı defalarca bıçakladılar!224 izlenme
AKP'li Göksu: Biz suyu getirmeseydik İmamoğlu indirim yapabilir miydi?114 izlenme
Ekonomiden çok kötü haberler! Dolar gece zıpladı!165 izlenme
Sağlık Bakanı Koca günlük corona tablosunu açıkladı: Toplam can kaybı 5.545'e,vaka sayısı da 222.402'ye yükseldi!96 izlenme
AKP'li belediyenin etkinliğinde kumar! "Festival değil Las Vegas"32 izlenme
57 milyon lira borcu olan AKP’li belediyeden muhtarlara laptop!166 izlenme
Sayıştay raporunda ortaya çıktı: Tarım Mezununa 'Uzman network personeli' denilip 26 bin TL maaş verilmiş!53 izlenme