FETÖ kumpası Balyoz davasında, harddiskler ve CD’lerle ilgili ‘gerçektir’ raporu veren eski TÜBİTAK Siber Güvenlik Enstitüsü Müdürü Hayretdin Bahşi, Erdem Alparslan ve Tahsin Türköz hakkında açılan davada karar verildi.
Kumpas davalarının mağdur avukatlarından Hüseyin Ersöz Twitter hesabından yaptığı açıklamada, TÜBİTAK Bilirkişileri hakkındaki davada, “zamanaşımından düşme kararı” verildiğini ifade etti.

Karara tepki gösteren Ersöz, “Sanıklar 5 yıldır kaçaktı ve Kararla haklarındaki yakalama kararları da kaldırıldı. Bu suç da cezasız kaldı” dedi.
KUMPASA ONAY VERMİŞLERDİ
KRT'de yer alan habere göre, Balyoz davasında sunulan bilirkişi raporları nedeniyle sanıklar söz konusu dosya kapsamında yargılanmış, bilirkişiler tarafından hazırlanan rapor gerekçe gösterilerek tutuklanmış ve haklarında hüküm verilmişti.

Erdem Alparslan, Tahsin Türköz ve Hayretdin Bahşi isimli sanıklar, Balyoz Davası'nda 19 Şubat 2010 tarihli raporlarında, inceleme yaptıkları CD'lerin bilimsel gerçeklere aykırı olarak 2003 tarihinde oluşturulduğunu, kayıtlı dijital dokümanlar ile CD'lerin oluşturulma tarihlerinin uyumlu olduklarını ifade etmişti.
İran'da bir kadın, "Başörtünü düzelt yoksa seni tutuklatırım" diyen adamı rezil etti !1923 izlenme
17 yılda 10 milyar zarar yarattık her kalemden!106 izlenme
İngilizler TL’nin Sterlin karşısındaki kaybını tatil fırsatına çevirdi35 izlenme
Nifak tohum merkezi! AKP’li Burhan Kuzu'nun provokatif mesajları tepki çekti!272 izlenme
Görevden uzaklaştırılan Vefa Salman: Hırsızlığı ortaya çıkardık, suçlu olduk!615 izlenme
10 bin Türk depremzede Almanya'ya iltica etti17 izlenme
Tasarruf sadece vatandaşa! Erdoğan iklim zirvesine 1860 kişiyle gitmiş20 izlenme
ABD'li gazeteci Kiev'de öldürüldü!59 izlenme