Anasayfa1
10 Kasım 2025 ( 7 izlenme )
Reklamlar

Balıkesir bir kez daha sallandı! İstanbul’da da hissedildi


Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 01.06'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre iller ve İstanbul’da da hissedildi.


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) verilerine göre, saat 01.06’da merkez üssü Balıkesir'in Sındırgı ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin 11.01 kilometre derinliğindeki sarsıntı, kısa süreli tedirginliğe neden oldu.

İstanbul, İzmir, Bursa ve çevre illerden de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Olağandışı kayıtsız döviz girişi! Asgari ücret için 6 senaryo! Kulislerde konuşulan rakamlar ortaya çıktı, 570 dolar mı olacak? İşkencenin sonu gelmiyor! Murat Çalık yeniden cezaevine götürüldü Sosyal medya ayağa kalktı! Genç kadını çocuğunun önünde bayıltana kadar dövdü, baygınken tekmeledi!