Antalya'da Manavgat Belediyesi'ne yönelik rüşvet, haksız kazanç edinme, irtikap ve zimmet operasyonunda Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Engin Tüter'in makamında 'baklava kutuları' içerisine saklanmış 110 bin Euro bulunmuştu.
Aralarında Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara ve Tüter'in de yer aldığı 34 kişi ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, Tüter'in emniyet ifadesi ortaya çıktı.

İTİRAFÇI OLDU, 110 BİN EURO ALDIĞINI KABUL ETTİ
Tüter, söz konusu 110 bin Euro ödemeyi kendisinin aldığını kabul etti ancak belediye makamında aldığı paraların iki iş insanı arasında olduğunu ve belediye adına alınmadığını iddia etti. Bu tutarın komisyon olduğunu savundu.

ÖZGÜR ÖZEL AĞIR SÖZLERLE ELEŞTİRMİŞTİ
Özel, Tüter'in odasında kaydedilen görüntülere ilişkin yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:
"Görüntüleri gördüm, kaynar sular başımdan döküldü. O görüntüler montaj falan çıkarsa arkadaşın arkasında dururuz. O görüntüler gerçekse Allah onun bin kere cezasını versin.
Bu parti, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, tarihin en kritik seçimlerinden bir tanesine giderken, bütün belediyeleri kazanmış ve belediyeleri iyi yönetirsek bize ülkenin anahtarını verecekler, bu dönemde böyle bir işe kalkışıp da kendisinin, ailesinin namusunu düşünmeyip de partinin geleceğiyle oynayacak bir hareket yapan birini affetmek mümkün değil."
Sözcü
CHP'li vekil, Bursa'daki yangına dair 1 kişinin gözaltına alındığı skandal iddiayı duyurdu! "Pikapla ormana benzin dökülerek ateşe verildi"61 izlenme
Erdoğan’ın fotoğrafının olduğu gazeteyi yere seren şoföre gözaltı!301 izlenme
Soruşturmadan haberdar edilmiş! Çocuk istismarından tutuklanan MHP'li Cihan Kayaalp hakim karşısına çıktı: "Bu bir kumpastır"44 izlenme
Asgari ücret için 27 maddelik kanun teklifi85 izlenme
İstanbul Havalimanı’nda dönen rüşvet çarkı241 izlenme
Dilan Polat'tan sonra güzellik merkezleri mercek altında54 izlenme
Özgür Özel, Soylu’nun BAE ziyaretini değerlendirdi: "Bu ‘u’ dönüşü falan değil. Bu omurgasızlık"35 izlenme
ABD’deki davanın FETÖ’cü tanığı: FBI bana 50 bin dolar verdi215 izlenme
Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelmişti, Ahmet Kurtuluş'un HTS kayıtları ortaya çıktı!
Evi yanan vatandaş isyanda! 'Biz evimizi yangından korurduk! Su depolarımızda jeneratör var. Suyumuzu vermediler, oyaladılar. Göz göre göre yandık!'
Siyasetçi Baltacı gençlere önerilerde bulundu
İnşaat işçisi intihar etti... Ardında bıraktığı video yürekleri dağladı