Avrasya Tüneli’nin geçiş ücretlerine gece yarısından itibaren geçerli olmak kaydıyla zam yapıldığıyla ilgili haberlere bakanlıktan yalanlama geldi. Ulaştırma Bakanlığı’nın açıklamasında, yeni ücret tablosunun “sehven konulduğu” belirtildi.
Zamla ilgili yapılan açıklamada, “1 Şubat 2019 saat 00.00 itibarıyla geçerli olmak üzere Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri otomobiller için 32,10 TL, minibüsler için ise 48,10 TL olarak belirlenmiştir” denilmişti.
Ulaştırma Bakanlığı’nın yaptığı açıklamada, zam tablosunun ‘sehven’ konulduğu belirtildi ve şu ifadeler kullanıldı:
“İstanbul’un iki yakasını deniz altından tüp geçitle bağlayarak şehir trafiğine nefes aldıran Avrasya Tüneli geçiş ücretlerinde herhangi bir artış yapılmamıştır.
2018 yılında otomobiller için 23,30 TL ve minibüsler için 34,90 TL olarak alınan geçiş ücretleri, aynen devam etmektedir.
Avrasya Tüneli’nin internet sitesinde kısa süreliğine yer alan “yeni ücret tablosu” siteye sehven konulmuş olup kısa sürede kaldırılmıştır.
Avrasya Tüneli’nden yapılan geçiş ödemeleri hâlihazırda kullanılan OGS veya HGS hesabından yapılmaktadır. Geçiş ücretleri, son teknoloji ürünü tasarıma sahip serbest akış sistemi yardımıyla ödenmekte ve kullanıcılara kesintisiz yolculuk sağlayabilmek için gişelerde nakit veya kredi kartı ile ödeme seçeneği bulunmamaktadır.”
Avrasya Tüneli’nden geçiş ücreti otomobiller için 23,30 TL, minibüsler için ise 34,90 TL olarak işlem görüyor.
https://www.birgun.net/haberdetay/avrasyatuneligecisucretlerine9lirazam.html
Sahte şeyh termal otelde harem kurmuş27 izlenme
Yöneylem’in anketinde CHP birinci çıktı, AKP eridi! İşte partilerin son durumu20 izlenme
Mehmet Altan hakkında tahliye kararı199 izlenme
Karamollaoğlu: Medya padişahınsa sosyal medya bizimdir187 izlenme
Yerli savaş uçağı KAAN'a büyük darbe! Üretim durdu, nedenini Hakan Fidan açıkladı12 izlenme
Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı’ndan 5 gazeteciye kurşunlu tehdit25 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 14.380 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.208.652’ye, can kaybı da 20.881’e yükseldi!80 izlenme
Türk Tabipleri Birliği: Kısa bir süre sonra ameliyat ve tetkikler yapılamayacak52 izlenme
Tepki çeken Atatürk büstü kaldırıldı
Erdoğan’ın eski müdürünün ÇED raporu ‘düzmece’ çıktı!
AKP'nin sandık görevlisi seçimlerde olanları anlatıyor ve sonunda Tayyip Erdoğan'a bakın ne diyor !
Erdoğan'ın eski danışmanı tüm gemileri yaktı: 'Dinsizin hakkından imansız gelir!'