Dün sabah saatlerinde de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın merkez binasının kapısına giden bir yurttaş, geçinemediğini belirterek isyan etti.
BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, 4550 yaşlarındaki yurttaş, “Açım, geçinemiyorum, kiramı ödeyemiyorum. Ne yapayım, kendimi mi öldüreyim?” dedi.
Bakanlıkta görevli polisler “geçinemiyorum” diyen yurttaşı gözaltına alındı. Polisin darbederek ters kelepçe ile gözaltına aldığı yurttaşın akıbeti ise bilinmiyor.
Öte yandan yurttaşın geçinemediği için kapısına gittiği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın görevlerinden biri de “Aşırı yoksulluk sınırının altında kalanların sosyal yardım sistemine dâhil edilerek aşırı yoksulluktan kurtulmalarını sağlamak” olarak açıklanıyor.
KRT
Yüzlerce komando sınıra gönderilmek üzere Hatay’da2185 izlenme
CHP'li vekil Mahmut Tanal'dan dehşet verici açıklama 'Üç bakanlık Menzil tarikatının elinde !'604 izlenme
Türkiye Suriye Milli Ordusu savaşçılarına aylık 11 milyon TL maaş veriyor iddiası!120 izlenme
İstiklal Marşı değişiyor mu?581 izlenme
TÜIK mahkemeden belge sakladı34 izlenme
Didem Soydan’dan sokağa çıkma yasağı tepkisi: Devletin tüm kasasını boşalttığınız için…122 izlenme
Soylu ve Gül arasında tehdide varan kavga yaşandığı ortaya çıktı!83 izlenme
Özgür Özel: "AKP'de bir mahdum, bir damat, bir bakan birbirini yemektedir"21 izlenme
İmamoğlu metrobüs kazasında yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti: "İçtenlikle özür dilerim"
CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay: "Vatandaşlarımız saniyede 271 bin lira vergi ödedi"
Öldürülen Gazeteci Güngör Arslan'ın avukatından açıklama: "Bilgi alamıyoruz"
Ayasofya başimamı durdurulamıyor! 'Büyük alim' diyerek bakın kimi andı?