Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Twitter hesabından depremde hayat kurtaran evlerin ve büyük yapıların yıkılmasını önleyen sismik izolatörlerle ilgili tepki çeken bir paylaşım yaptı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Twitter hesabından depremde hayat kurtaran evlerin ve büyük yapıların yıkılmasını önleyen sismik izolatörlerle ilgili alay eden bir paylaşım yaptı.
Araç tekerlekleri üzerine inşa edilen bir evin fotoğrafını paylaşan Bakan Yardımcısı gelen ağır tepkiler üzerine bu paylaşımını sildi.
İşte o tweet…

halktv.com.tr
Şeriat karşıtı pankart asan SOL Partililere gözaltı27 izlenme
Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir Bakanın adı yasa dışı uygulamalara karıştı"137 izlenme
Melih Gökçek’ten geri alınan cipler satılıyor!123 izlenme
15 Temmuz gecesi bombalanan TBMM’ye ilk gelenlerin CHP’li milletvekilleri olduğu ortaya çıktı!64 izlenme
Osman Kavala’nın yeniden yargılanmasına ret kararına itiraz30 izlenme
SGK Uzmanı Ali Tezel, emeklilikte yeni sistemin ayrıntılarını anlattı: 'Kıdem tazminatı 60 yaşında alınabilecek'66 izlenme
Seçimin faturası vatandaşa çıktı43 izlenme
Sezen Aksu’yu hedef alarak ‘O dili koparmak görevimiz’ diyen Erdoğan’a tepkiler çığ gibi büyüyor!47 izlenme