Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı canlı yayında on binlerce öğretmen adayının merakla beklediği o soruya cevap verdi.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamaları konusundaki soruya cevap verirken, atamaların adil bir şekilde yapıldığını vurguladı.
Ayrıca, farklı branşlarda atamaların eşit derecede önemli olduğunu belirtti. Branşlardaki atamaların adil bir biçimde yapılması için otomatik yazılım geliştirdiklerini ve bu sürecin hemen başlayacağını ifade etti.
Ayrıca, atama sayısına ilişkin nihai kararın Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandıktan sonra açıklanacağını belirten Bakan Tekin, 'Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandıktan sonra, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın nihai kanaatini aldıktan sonra da açıklamasını yapacağız.' dedi.
Gerçek Gündem
İmamoğlu'nun şirketine el konuldu19 izlenme
Son kulis sızdı: Emekliye seyyanen zam için rakam ve tarih verildi31 izlenme
"23 Haziran sendromu yeniden hortladı!": Başkanların atama yetkisi meclislere verildi!59 izlenme
Depremde yüzlerce kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için korkunç iddia!105 izlenme
TMSF’den Bilal’in arkadaşı için ‘muazzam’ zarar!132 izlenme
Merkez Bankası’nın KKM payına sınırlama kararı ne anlama geliyor?30 izlenme
2 yaşındaki bebeğe cinsel istismar ve darp olayında 3 tutuklama! İkisi 18 yaşının altında, biri anne20 izlenme
Dünyaca ünlü gazeteden yorum: 2023'de Erdoğan'ın karşısına çıkacak731 izlenme