Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile baba tarafından kuzeninin oğlu olan akrabası Kenan Nebati arasında yıllardır süregelen husumet devam ediyor.
Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre Bakan Nebati’nin geçmişte Meclis’e giriş yasağı getirttiği Kenan Nebati, "soyadını değiştir" teklifinde bulunulmasının ardından Nureddin Nebati ve avukatı hakkında suç duyurusunda bulundu.
5 MİLYON LİRA ZARARA UĞRADIĞINI İDDİA ETTİ
İzmir Bayraklı Adliyesi’ne giderek Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilmek üzere suç duyurusunda bulunan Kenan Nebati dilekçesinde, 'maddi ve manevi zarara uğradığını' belirtti. Bakan Nebati tarafından kendisine "iftira atıldığını", "suçlandığını" ve bu nedenlerle 5 milyon lira zarara uğradığını iddia eden Kenan Nebati, "Beni mağdur etti ve toplumda rencide etti. Aile temelimi yuvamın yıkılmasına sebep oldu" dedi.
‘BENİMLE UĞRAŞACAĞINA EKONOMİYLE İLGİLENSİN’
Şikâyet dilekçesinde, Bakan Nebati’nin kendisine "soyadını değiştir" teklifinde bulunduğunu, can güvenliğinin olmadığını, özel hayatının gizliliğinin ihlal edildiğini kaydeden Kenan Nebati, "Beni mağdur etti. Cezalar aldırdı. Dolandırıcılık suçundan cezaevinde yattım. Derdimi anlatamadım. Halen üzerime gelip bakanlık unvanını kullanarak benimle uğraşacağına ekonomiyle ilgilensin. Bu nedenle Nureddin Nebati’den şikâyetçiyim. Beni mağdur etti, gereğinin yapılmasını arz ederim" ifadelerini kullandı.
Şirketin sahibi AKP’li eski başkan! İsrail’e ‘kurşun geçirmez cam’ ticareti ortaya çıktı26 izlenme
Bundan daha güzel adrese teslim yok! Aranan özellik: Yabani erik türlerinin anaçlık özellikleri üzerine çalışmış olmak35 izlenme
Dünyaca ünlü ekonomi gazetesinden dikkat çeken yorum: ‘Albayrak’ın ipleri hâlâ elinde tuttuğunun kanıtı’34 izlenme
TÜİK’e dava açıldı mahkeme savunma isteyecek16 izlenme
Erdoğan açıkladı: İşte yeni yasaklar!97 izlenme
Bakan, ‘Türkiye neden doğalgazı pahalı alıyor’ sorusuna yanıt verdi: Ticari sır!100 izlenme
Hz. Muhammed'in kabrinin bulunduğu Medine'deki Mescid-i Nebevi çıkışında Starbucks olduğunu biliyor muydunuz?43 izlenme
Meclise 69 tane daha lüks, sıfır makam aracı!65 izlenme