DEPREM sonrası yaraların sarılması sürerken, bölgesinde hayatın normale döndüğünü söyleyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a tepki Kahramanmaraş'tan geldi.
Kentin değişik bölgelerindeki kuyruklar ve enkaz görüntüleri ile Bakan Kurum'a yanıt veren İYİ Partili avukat Ahmet Çabukel, “Bu mu normal Bakan Bey? Siz normale dönmüş olabilirsiniz ama Kahramanmaraş normale dönmedi” dedi.

Bölgede halkı kuyrukların aylarca sürmesinden endişe ediyor.
İYİ Parti eski İl Başkanı Çabukel, Kurum'un açıklamasının gerçekle bağdaşmadığını belirtti. Kentin tüm bölgelerinden yaşam malzemesi almak isteyen depremzedelerin oluşturduğu kuyrukların uzayıp gittiğini ve 2 ay geçmesine karşın harabeye dönen binaların enkazlarının kaldırılmadığını belirten Çabukel, “Vatandaşlar bu görüntüleri her gördükçe psikolojileri bozuluyor. İnsanlar sofrasına bir kase çorba koyabilmek, ekmek alabilmek için yağmurun altında bekliyor. Sadece Kahramanmaraş değil, tüm deprem bölgesinde hayat Bakan Bey'in iddia ettiği gibi normale dönmedi” dedi.
Sözcü
Halka verdi talkını kendi yuttu salkımı: ‘Yoksulluk, açlık bir sınavdır’ diyen Diyanet ilk 6 ayda 9 milyar 897 milyon liralık rekor harcama yaptı!43 izlenme
Bu haber doğruysa Türkiye ayağa kalkar! Türkiye'nin cennetine 'ticari sır' hançeri34 izlenme
KKM'nin bedeli ağır oldu: 60 milyar dolarlık maliyet!24 izlenme
İktidar, binlerce ağaç ve endemik bitkinin bulunduğu alanı talan ederek millet bahçesi yapacak42 izlenme
Hüsnü Mahalli 'AKP ülkeyi felakete sürüklüyor, halk hoşnut değil'1206 izlenme
Yaz günü domates lüks oldu: Pazarda fiyatı 30 liraya çıktı!92 izlenme
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Sinan Ateş'e sahip çıktı, Devlet Bahçeli'yi topa tuttu!59 izlenme
İstanbul'un enflasyonu son 24 yılın zirvesine çıktı!56 izlenme