Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak hastaneye bulamadığını söyleyen Aslı Özkısırlar’a 2 gün önce hastanede yer bulundu. Bu süreçte iki kez kalbi duran Özkısırlar, bu sabah hayatını kaybetti.
Açıklama yapan Özkısırlar’ın ailesi şu ifadeleri kullandı:
“Bozyaka Araştırma Hastanesi’nde bir doktor vardı. 25 gündür yatak bulamıyordu. Durumu kötüydü. Doktorlar da bunu söyledi. Bu süreçte nefesi kesildi ve ciğerleri su topladı. Durumu ağırlaşınca Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Orada yoğun bakıma kaldırıldı. Orada da yer olmadığı için Ege Yaşam Hastanesi’nde kaldırıldı. Durumu giderek kötüleşti. Bu sabah da vefat etti. Romatizmal bir hastalığı vardı. Kısa bir süre önce de stent takıldı.”
İstanbul Otizm Gönüllüleri Derneği üyesi Erkan Erten ise “34 yıldır birbirimizi tanıyoruz. Aslı’nın mikrobik bir rahatsızlığı vardı. 90 kiloydu. En son 65 kiloya düştü. Bir süre yürüyemedi. Duymasında da sorun vardı. Uzun süre hastaneye yatmak için sıra bekliyordu. Defalarca kalbi durdu. Bu sabah da yaşamını yitirdi.” dedi. Özkısırlar, Altındağ’da bulunan Kokluca Mezarlığı’na defnedilecek.
Geçimini takı yapıp satmaya çalışan Özkısırlar’ın İzmir’de bulunan takı tezgahına yakınları tarafından çiçekler bırakıldı.
Özkısırlar’ın hastaneye yatmadan önce Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ise şöyleydi:
Nerdeyse 10 günden fazladır hastaneye yatış için bekliyorum. Yatak yok.
Ama siz yapın kongrenizi. Benim çektiğim ağrının eziyetin ne önemi var sonuçta. Sürünerek ölürsünüz umarım.


Yurttaşa zam şirketlere kıyak!83 izlenme
THY satılıyor mu? Resmi açıklama geldi40 izlenme
Sinan Oğan daha önce böyle diyordu: "Türk bayrağındaki Türk ismini çıkartmayı teklif eden HÜDA-PAR'la Türk milliyetçileri nasıl yan yana gelir?"40 izlenme
Terör örgütü lideri Öcalan’ın çağrısı kayıt altına mı alındı? Dikkat çeken 'mikrofon' detayı20 izlenme
Yaz saati uygulaması 350 milyon lira zarar ettirdi!385 izlenme
Depremzedenin Suriyeli yağmacılar isyanı! 'Bizi Suriye’ye yollasınlar'93 izlenme
Bakan Bilgin EYT için tarih verdi65 izlenme
İfadesi ortaya çıktı: Narin Güran'ın amcası tutuklandı!114 izlenme
Ameliyattaki hastayla pazarlık yapan skandal hastanenin önünde eylem
Atatürk Havalimanı’nın kapatılmasının yarattığı tablo: ‘Kayıp 8.4 milyar euro!’
Mansur Yavaş duyurdu: ABB'nin Ramazan kampanyasına 20 milyon liraya yakın bağış!
Mansur Yavaş’tan Türkiye’de bir ilk! ABB’nin beş yıllık Seçim Öncesi Mali Durum Raporu’nu paylaştı