Anasayfa1
12 Temmuz 2020 ( 113 izlenme )
Reklamlar

Bakan Koca, corona verilerini açıkladı: Toplam vefat sayısı 5.363’e, vaka sayısı da 212.993’e yükseldi!


Türkiye'deki güncel corona verileri açıklandı. Virüs nedeniyle 19 kişinin hayatını kaybettiğini duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ortalama yoğun bakım hasta sayısı en yüksek 5 il: İstanbul, Şanlıurfa, Ankara, Gaziantep ve Konya. Beklediğimiz sonuçlar için tedbirlere daha fazla uyalım" dedi.





Türkiye’de ilk vakası 11 Mart’ta görülen corona virüsüyle ilgili güncel verileri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından duyurdu. Tabloya göre bugün 45 bin 232 test yapılırken bin 12 yeni vaka tespit edildi.

19 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Corona virüsü nedeniyle bugün 19 kişi daha hayatını kaybederken Türkiye’deki toplam vefat sayısı 5 bin 363’e, toplam vaka sayısı da 212 bin 993’e yükseldi.

Yayımlanan son tabloya göre bin 298 kişi daha coronayı yenerek sağlığına kavuştu. Böylece toplam iyileşen kişi sayısı 194 bin 515’e çıktı.

BAKAN KOCA EN YÜKSEK 5 İLİ AÇIKLADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yoğun bakım sayılarına dikkat çekti.

Koca, “Son 3 günde ortalama entübe hasta sayısı en yüksek 5 il: İstanbul, Ankara, Konya, Diyarbakır, Bursa. Ortalama yoğun bakım hasta sayısı en yüksek 5 il: İstanbul, Şanlıurfa, Ankara, Gaziantep ve Konya. Beklediğimiz sonuçlar için tedbirlere daha fazla uyalım” dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

YSK, CHP’nin Hatay AKP’nin Ardahan ve Iğdır itirazını reddetti CHP'li vekillerin dokunulmazlığı kaldırılacak mı? AKP'den açıklama geldi İmamın ‘Lut kavmi’ vaazı tepki çekti, camide sinirler gerildi! YSK, Parti Kurulu gibi çalışıyor: Yüksek şaibe kurulu!