Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 7 Kasım verilerine göre, 347 bin 783 test yapıldı.
Son 24 saatte, 25 bin 304 yeni vaka tespit edildi. 28 bin 852 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle bugün 200 kişi hayatını kaybetti.
BAKAN KOCA’DAN UYARI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Salgın gündeminden yorulduğunuzun farkındayız. Siz tedbirlere uyun, aşınızı olun; yapılması gereken başka ne varsa o görev bizim. Covid19 testleri, hastalarımızın tedavisi, Turkovac'ın yaygın kullanıma hazırlığı devam ediyor. Hedefimiz, şu günlerin bir an önce unutulması” dedi.
AŞILAMADA İLK SIRADA ORDU VAR
Verilerde, aşılamada önde giden illere de yer verildi. Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Ordu'yu Amasya, Muğla, Kırklareli, Osmaniye, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Edirne takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Diyarbakır, Siirt, Muş, Bingöl, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Bayburt takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 6 Kasım verilerine göre, dün 358 bin 326 test yapılmıştı. Dün, 27 bin 474 vaka tespit edilirken, 203 kişi hayatını kaybetmiş ve 30 bin 584 kişi sağlığına kavuşmuştu.
Bursa Eczacılar Odası Başkanı: Yaklaşık 800 bin doz aşı firmanın deposunda dağıtılmayı bekliyor51 izlenme
Çerçioğlu'na tepki gösterdi belediyedeki görevinden istifa etti9 izlenme
FT: Türkiye’de esnaf iflasa sürükleniyor69 izlenme
Yumurta fiyatları rekora koşuyor!75 izlenme
Kış sebzelerinin besin değerleri28 izlenme
Barışlarla ilgili infaz kararı belli oldu102 izlenme
Erdoğan çok kızacak! Soylu ve Akar Bayram’a iPhone ile girdi!178 izlenme
Müslüman Alimler Birliği üyesinden skandal sözler! “Tek eşi olan erkekliğini test ettirsin! Tek kadınla doyan erkek sapıktır"42 izlenme