Alaattin Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaret ve tehditlerine tepkiler sürerken Saray ittifakının ortağı Devlet Bahçeli Çakıcı'ya destek verdi.
Devlet Bahçeli'nin açıklaması şöyle oldu:
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun habis ve hastalıklı konuşmaları dikkatle incelendiğinde nasıl bir girdabın içine düştüğü, nasıl bir hezeyan ve melanete gömüldüğü gayet net olarak anlaşılacaktır. Üslubunun kindarlığı, siyaset usulünün kirliliği herkesin malumudur.
Kılıçdaroğlu’nun terörist Demirtaş’a hürmet ve hayranlığı bellidir. Soros’un tetikçisi ve tedarikçisi Osman Kavala’ya sevgi ve sempatisi bilinmektedir. Ellerinde Mehmetlerimizin kanı bulunan bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerle iç dışlı olduğu ise son derece berraktır.
Bu durum kapsamında CHP Genel Başkanı’nın hakaret ve hıyanetlerine sosyal medyadan yayımladığı bir açıklamayla tepki gösteren değerli Ülküdaşım Alaattin Çakıcı’ya mafya bozuntusu demek, yeraltı dünyasının karanlık yüzü suçlaması getirmek müfterilik, seviyesizlik, rezilliktir.
Kamuoyu nezdinde algı oluşturmaya çalışan Kılıçdaroğlu ve yanında yöresinde yuvalanan işbirlikçilere cevabım şudur: 1Alattin Çakıcı bir Ülkücü şehidimizin oğludur. 2 Alaattin Çakıcı ülke ve millet sevdalısı bir Ülkücüdür. 3 Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır.
Elbette üzerine atılı suçların bedelini uzun yıllar cezaevinde kalarak ödemiş bir vatan evladıdır. Kılıçdaroğlu mafya arıyorsa, yeraltı dünyasının kanlı yüzlerini görmek istiyorsa el ele, gönül gönüle olduğu hainlere bakması, şayet onuru varsa nedamet duyması tavsiyemdir.
Kılıçdaroğlu, aleyhine işleyen gündemi değiştiremez, yama tutmayan açıklarını asla kapatamaz. PKK’yla işbirliğinin, FETÖ’yle diyaloglarının demokratik faturasına mutlaka katlanacaktır. CHP’nin tarihi sorunu Kılıçdaroğlu ve ekibidir. Bu sorun kanserleşmiş, vücuda yayılmıştır.
http://www.krttv.com.tr/gundem/bahcelidencakiciyadestekh54425.html
Bakanlıktan İsrail ile silah ticareti haberlerine inceleme39 izlenme
BİM çalışanının anlattıkları içler acısı durumu gözler önüne serdi... "İnsanlar bebek bezi, mama çalıyor"139 izlenme
5 bin yıllık mahallenin 'acele kamulaştırma' kararına Danıştay freni46 izlenme
Son seçim anketinden çıkan çarpıcı sonuç: ‘Erdoğan kazanamaz’ diyenler önde!39 izlenme
Kadın ilahiyatçı 'İslamcılar ülkeyi yeterince yönetti, gerekirse komünistler yönetsin ama adalet ve ahlakla. İnsanları kandıranlara, besmele çekene dahi oy vermeyeceğim'140 izlenme
Erdoğan’a suç duyurusunda bulunan 3 avukat davalık oldu28 izlenme
Ayhan Bora Kaplan iş insanının malına çökmüş70 izlenme
Deprem bölgesi için toplanan yardımlar AKP'li belediyenin otoparkında çürümeye bırakılmış!40 izlenme
CHP'den FETÖ raporu: AKP’li belediyeler ihale yağdırmış!
İşgalin geldiği son nokta: Polis Bursa Gemlik’te Arapça anons yaptı
Hatay Dörtyol Kaymakamı'nın vatandaşlara hakaret ettiği skandal görüntüler ortaya çıktı! 'Haddini bileceksin lan!'
FETÖ’cü Hakan Şükür’ün ABD’deki sürpriz ortağı deşifre oldu