HalkTV ekranlarında yayınlanan Seda Selek ile Perdenin Önü Arkası, programında, Sedat Peker'in neden tweet atmadığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Gazeteci İsmail Saymaz, Peker'in Birleşik Arap Emirlikleri tarafından engellendiğini dile getirdi.
Sedat Peker, 1 Ekim'de yeni bilgiler paylaşacağını duyurmuştu. Birleşik Arap Emirlikleri, Sedat Peker'in daha önce yaptığı gibi Twitter hesabından paylaşım yapmasını yasaklamıştı. Peker'de atamadığı tweetleri Erk Acarer'in hesabından paylaştı.
Dubai yönetimi bu seferde Sedat Peker'in başka bir kişinin hesabından da tweet atmasını kısıtladığını söyledi. Kendisine "Ülkede güvenlik protokolleri nedeniyle siyasi paylaşımlar yapmaması" belirtildi.
Saymaz, kendisine tebliğ edilen bu kuralları ihlal edilmesi halinde Peker'in, teknolojik cihazlardan tamamen yalıtılmış şekilde yaşamını devam ettirme yaptırımı ile karşılaşacağı bilgisine ulaştığını iletti.
Sedat Peker'in yakınları, 13 kez kırmızı bülten çıkarma talebinin Interpol tarafından reddedildiğini öne sürdüler.
Peker, 16 Eylül 2021 tarihinde yaptığı paylaşımda 1 Ekim’de tam da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açıldığı gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bir “hediyesi” olacağını söylemişti.
Peker, paylaşımında şu ifadeleri kaydetmişti:
"Benim en sevdiğim hastam Süslü Sülüman, son günlerdeki tavırların doktorun olarak beni çok mutlu etti. Bu yüzden 1 Ekim meclis açılışında sana çok güzel bir hediye hazırladım. Şimdi huzur içinde tatilini yap."
https://halktv.com.tr/gundem/baepekerinsesinitamkistiaraciiledemesajatamayacak474493h
Tarikat yurdunda öğrencilere şiddet uygulayan görevli tutuklandı!54 izlenme
İBB'ye bağlı iştirak yöneticilerinin aldığı paralar dudak uçuklattı!91 izlenme
Son beş yılda yabancılara 153 bin konut satıldı, 88 binini Orta Doğulular aldı!132 izlenme
İBB'nin yetkilerinin Bakanlık tarafından 'gasp' edilmesinin perde arası59 izlenme
Emekli milletvekili maaşlarına 14 bin TL zam28 izlenme
Atatürk Havalimanı hakkında flaş iddia! "Erdoğan, Katarlılarla inceleme yaptı"45 izlenme
Dolar/TL 18.21'den işlem görüyor.48 izlenme
Abide Kavşağı'nı inşa eden şirket, deprem bölgesindeki ihaleleri de kaptı!33 izlenme
İmamoğlu’ndan Süleyman Soylu’ya çok sert tepki! "Psikolojisi ciddi şekilde bozulmuş... İçişleri tehlike altında"
Son dönemde sürekli artan benzin ve motorin fiyatlarına yeni zamların yolda olduğu belirtiliyor.
CHP'li vekiller Bakan Nebati'yi protestolarla karşıladı! Dövizde kendi sözlerini görünce böyle gülümsedi
Sedat Peker'in iddialarının ardından yeniden gündeme geldi! Buket Aydın’dan “Patronlarının kredi kartı ile gezen gazeteciler” açıklaması