HalkTV ekranlarında yayınlanan Seda Selek ile Perdenin Önü Arkası, programında, Sedat Peker'in neden tweet atmadığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Gazeteci İsmail Saymaz, Peker'in Birleşik Arap Emirlikleri tarafından engellendiğini dile getirdi.
Sedat Peker, 1 Ekim'de yeni bilgiler paylaşacağını duyurmuştu. Birleşik Arap Emirlikleri, Sedat Peker'in daha önce yaptığı gibi Twitter hesabından paylaşım yapmasını yasaklamıştı. Peker'de atamadığı tweetleri Erk Acarer'in hesabından paylaştı.
Dubai yönetimi bu seferde Sedat Peker'in başka bir kişinin hesabından da tweet atmasını kısıtladığını söyledi. Kendisine "Ülkede güvenlik protokolleri nedeniyle siyasi paylaşımlar yapmaması" belirtildi.
Saymaz, kendisine tebliğ edilen bu kuralları ihlal edilmesi halinde Peker'in, teknolojik cihazlardan tamamen yalıtılmış şekilde yaşamını devam ettirme yaptırımı ile karşılaşacağı bilgisine ulaştığını iletti.
Sedat Peker'in yakınları, 13 kez kırmızı bülten çıkarma talebinin Interpol tarafından reddedildiğini öne sürdüler.
Peker, 16 Eylül 2021 tarihinde yaptığı paylaşımda 1 Ekim’de tam da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açıldığı gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bir “hediyesi” olacağını söylemişti.
Peker, paylaşımında şu ifadeleri kaydetmişti:
"Benim en sevdiğim hastam Süslü Sülüman, son günlerdeki tavırların doktorun olarak beni çok mutlu etti. Bu yüzden 1 Ekim meclis açılışında sana çok güzel bir hediye hazırladım. Şimdi huzur içinde tatilini yap."
https://halktv.com.tr/gundem/baepekerinsesinitamkistiaraciiledemesajatamayacak474493h
YSK kararından vazgeçti!98 izlenme
Alaattin Köseler'den vekiline istifa çıkışı: "Beykozlu, Beykozluyu asla satmaz"11 izlenme
Fransa'da milliyetçiler, eylemcilere karşı sokaklarda devriye gezmeye başladı45 izlenme
AKP'ye yakın anket şirketinin sahibi yanlışlıkla Erdoğan'ı eleştirdi 'Esnaf olsa 1 haftada anlar !'1135 izlenme
Devlet parasıyla AKP’linin oteline özel helikopter pisti!330 izlenme
Faiz kararını uzmanlar nasıl yorumladı?27 izlenme
Ekmek zammına karşı un desteği32 izlenme
Canan Kaftancıoğlu hakkında bir kez daha hapis cezası istendi31 izlenme
Milli eğitimde tarikat gölgesi! Ankara'da ilk kız ortaokulu açıldı
RTÜK'ten Kübra Par'a 'el hareketi' soruşturması
Tebliğcilerin restorandakileri oruç tutmadıkları için rahatsız ettikleri iddia edildi
Sağlık Bakanı açıkladı: 9.205 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.683.971'e, can kaybı 28.432’ye yükseldi!