Partiler arası bayramlaşmalar parti heyetlerinin genel merkezlere yaptıkları ziyaretlerle devam etti.
CHP heyeti; AKP, DSP, Vatan Partisi, HDP ve Yeşil Sol Parti, İYİ Parti'nin ardından, Büyük Birlik Partisi, Demokrat Parti, MHP, Saadet Partisi, Anavatan Partisi, Genç Parti, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi ve Gelecek Partisi heyetlerini kabul etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık başkanlığındaki heyette Samsun Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Neslihan Hancıoğlu, Parti Meclisi Üyesi Pınar Uzun yer aldı.

"ACILARDAN DA OLABİLİR PROVOKASYON DA OLABİLİR"
Parti temsilcileri ziyaretlerinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Adıyaman'daki provokasyonlardan dolayı üzüntülerini ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık yaşanan olaylarla ilgili, "Seçime yaklaşırken böyle şeyler olmaması gerekir ama oluyor. Bazı kişiler yönlendirilebiliyor.
Onların da geleceklerinin teminatı olacağız hep birlikte. Sayın Genel Başkan'ımız da bunu bir sevgi diliyle ifade ederek ‘Hakkım varsa helal ediyorum, acılarla söylenmiş bir şey’ dedi.
Acılardan da olabilir provokasyon da olabilir.
Tabi ki doğru değil. Unutmasınlar ki bu provokasyonu yaptırılan kişileri de biz kucaklıyoruz, onların da sorunlarına talibiz" değerlendirmesini yaptı.
Yeniçağ
Kayyım, Esenyurt'taki 37 camiyi müftülüğe devretti! "Asıl amaç camilerin altında bulunan dükkânlar"335 izlenme
E.Amiral Türker Ertürk 'Niçin Vali açıklama yapıyor biliyor musunuz ? Yalan söylüyorlar, yalanı onu üzerine yıkıyorlar !'1358 izlenme
The Guardian: Erdoğan’ın en büyük kumarı olabilir250 izlenme
Hastanenin corona virüsü servisinde skandal görüntüler! Acil Servis Tıp Teknisyeni hasta yakınlarının saldırısına uğradı!109 izlenme
İmamoğlu: "İsrafın boyutunu halka anlatacağız"47 izlenme
İmamoğlu net konuştu! İstanbul, dünyanın en demokratik kenti olacak...122 izlenme
Tarlada çalışan işçiye yıldırım düştü: 1 ölü25 izlenme
Depremde üç gün ortalıkta gözükmeyen arama kurtarma ekipleri Erdoğan'ın afişini asarken görüldü!31 izlenme
İmamoğlu: Depremden sonra en büyük tehdit Kanal İstanbul!
Bu sözler Habertürk'te söylendi 'Erdoğan ve Davutoğlu yargılanacak !'
Emekli vatandaş isyan etti: "Etin yanından geçince şekerim, tansiyonum yukarı çıkıyor"
İlhan Taşçı'dan Spotify açıklaması: Kaçınılmaz bir yere doğru gidiyor!