İzmir Bölgesi eski futbol hakemlerinden Uğur Gezgin’in eşi Fidan Gezgin ile kızı Ayda Gezgin, 6.9 büyüklüğündeki depremde Rıza Bey Apartmanı enkazı altında kalmıştı.
Günlerdir anne ve kızına ulaşılmaya çalışılıyordu. Bu sabah saat 10.00 sıralarında üç yaşındaki Ayda’ya ulaşıldı. Enkazdan sağ olarak kurtarılan minik Ayda, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınırken, enkaz bölgesinde arama kurtarma ekipleri anne 38 yaşındaki Fidan Gezgin’e ulaşmak içi çalışmalarına aralıksız devam etti.
DEPREMDEN 10 DAKİKA ÖNCE EVE GİRMİŞLER
Ayda’nın sağ olarak kurtarılması ile umutları artan ekipler, bir süre sonra annenin cansız bedenine ulaştı. Kötü haber, enkaz alanında büyük üzüntüye sebep oldu. Bu arada, anne Fidan Gezgin’in mağaza müdürü olarak görev yaptığı, depremden 10 dakika önce kızı Ayda ile birlikte parktan eve döndükleri öğrenildi. (İHA)
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/aydaninannesininisecansizbedenineulasildi6109702/
Eskiden AKP’ye oy verdiğini söyleyen Konyalı esnaf: “Tamamen değişken bir parti oldu. Zengin partisi oldu. Artık bizim partimiz değil”27 izlenme
‘Yenidoğan’ skandalında hastanesinin adı geçiyordu: Eski Bakan'dan vicdanlara sığmayan açıklama!29 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni açıklama: 'Cumhurbaşkanına hakaret diye bir suç olmayacak'14 izlenme
CHP'li Yavuzyılmaz açıkladı: "AKP kamuya ait 7 otoyolu özelleştirmek istiyor"13 izlenme
Memleket Partisi’nin milletvekili adayı ikinci turda kime destek vereceğini açıkladı37 izlenme
Hayat 5'li çeteye güzel! Yargıyı yok saydılar!35 izlenme
Vize alamayan milyonlarca öğrenci için umutlandıran haber!26 izlenme
Canan Kaftancıoğlu’ndan ‘Maltepe’deki arbede’ açıklaması!213 izlenme