Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın diploma tartışması açılan davalarla yeniden gündeme geldi.
Evrensel Yol Partisi Genel Başkanı Metin Güler, Türkiye mahkemelerinde ve Yüksek Seçim Kurulu’ndan bir sonuç alamayınca konuyu geçen yıl Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) başvurmuştu. AİHM’de geçen ay konuyu ele almaya karar vermiş, belgeler ve şikayetler, raportörler tarafından inceleme alınmıştı.
Metin Güler, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yeni bir gelişmeyi paylaştı. Güler yaptığı paylaşımda, “Avrupa ve Türkiye'de hak,hukuk,adalet için mucadele veren Avukatlar ve Avrupa'da yaşayan Türkiye Halkı ile birlikte AİHM önünde sahte diplomalı Erdoğan'nın yargılanıp AİHM Avrupa insan hakları mahkemesine hesap vermesi için büyük bir miting örgütlüyorlar. Bütün hazırlıklar tamamlandıktan sonra çok yakın zamanda tarihi ve günü belirlenerek kamuoyuna çağrı yapacaklarını avukatlar bizlere bildirdiler” diye yazdı.
İşte Metin Güler'in paylaşımı:

https://odatv.com/avrupadaerdoganyargilansinmitingi03101957.html
Bakan Nabati parça parça listeledi! İşte esnaf ve tüketicileri etkileyen tüm vergi avantajları34 izlenme
Okula başlama maliyeti dudak uçuklattı41 izlenme
Gurbetçi vatandaş: "Sığınmacılardan rahatsız değil, memnunuz. Türkler çalışmıyor, mülteciler çalışıyor. Üniversite okuyan da gitsin kiraz toplasın çalışsın"32 izlenme
İhracat düştü, dış ticaret açığı uçtu!37 izlenme
Ümit Özdağ'ın tutukluluğuna devam kararı26 izlenme
Dünyaca ünlü Belcekız Plajı da halkın elinden alınıp kiraya verildi! Bakın hangi Rizeli aldı?30 izlenme
'Geçinemiyorum' demişti, Ali Sabancı Pegasus çalışanlarına bu zammı uygun gördü17 izlenme
Köfteci Yusuf işleri büyüttü! Yeni sektöre dev yatırım31 izlenme
Avrasya Araştırma Başkanı Özkiraz, nerelerden oy geleceğini tek tek açıkladı…
Tüm gözler Merkez'in faiz kararında! Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali vermişti ve ekonomistler de aynı fikirde.
Sunay Akın'dan Volkan Konak'a duygulandıran veda
Naci Görür bu sefer 'su' için uyardı: "Umarım İSKİ Genel Müdürü bir an önce döner"