NTV’de yer alan habere göre, “Yemen Türküsü”nden “Vardar Ovası”na, “Fikrimin İnce Gülü”nden “Sarı Zeybek”e Atatürk’ün en sevdiği şarkılar albüm oluyor.
2012 yılında vefat eden Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Adatape’nin vasiyeti üzerine özel bir albüm hazırladığı duyuruldu.
“Vasiyet” adlı albümde “Ah Bu Gönül Şarkıları”, “Yemen Türküsü”, “Vardar Ovası”, “Fikrimin İnce Gülü”nün de aralarında olacağı 9 şarkı yer alacak.
Ön hazırlık çalışmaları devam eden projede eserleri seslendirmeleri için Ülkü Adatepe’nin önerdiği Ajda Pekkan, Candan Erçetin, Cem Adrian ve Seçil Heper gibi sanatçılara teklif götürüldü.
ATATÜRK'ÜN YAZDIĞI ŞİİR DE ALBÜME GİRECEK
Albümde ayrıca, dünya çapında tanınmış bir sanatçı ile bir Türk şarkıcının düetinin yanı sıra sürpriz bir ismin seslendireceği Atatürk’ün Ülkü Adatepe’ye yazdığı şiir de yer alacak.
Yeniçağ
Çiftlik Bank'tan sonra bir sistem daha battı: Asker, polis ve avukat mağdurlar var460 izlenme
'Zamlarla kontak açamaz olduk'6 izlenme
AKP'li belediyede olmayan araca LPG faturası!44 izlenme
Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a 'istifa' yanıtı96 izlenme
Çorlu tren faciasının davası sürüyor98 izlenme
Ali Yücel’den Sinan Ateş davasında kayıp delil iddiası: "Tırnak parçası bile kaybolmaz!"34 izlenme
TELE 1'e kayyum atanmasına Merdan Yanardağ'dan ilk tepki: "Asıl amaçları ortaya çıktı. Hedefleri Tele1'i ve beni susturmak!"15 izlenme
CHP'nin mitingi öncesi Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bir operasyon daha17 izlenme
Özgür Özel açıkladı: Soruşturmanın arkasından kanıt yerine gizli tanık çıktı
Birçok İsrailli Arap, Gazze'ye destek veren sosyal medya paylaşımları nedeniyle tutuklandı
İktidar görmezden geliyor ama tarım üreticisi tükendi!
2008 yılında yayınlanan kitapta ilginç korona virüs detayı!