İYİ Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, seçim çalışmalarına start verdi. CHP’nin de desteklediği Kaman’ın ilk durağı Kültür Tepesi’nde bulunan Atatürk Anıtı oldu.
Kaman’a; İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Filiz Coştur da eşlik etti.
“HALKA SÖYLEYECEK SÖZÜ KALMAMIŞ ZİHNİYET”
Serdar Kaman, “Atamızın huzurundayız. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ülkeye kattığı tüm kazanımlar bilinçli şekilde yok ediliyor. Modern öğelerle bezenmiş büyük Türkiye hayali için, insan odaklı bir kent için onun ilkelerine ihtiyacımız var. Atatürk milliyetçi ve halkçıydı. İttifakımızın temelinde de Atatürk ilkeleri var. Şehirleşmeyi betonlaşma zanneden, değişim içinde insan olması gerekirken insanı unutan ve ranta önem veren bu zihniyetin 15’inci yılı devam ediyor. Ülkenin kaynaklarını harcamış, halka söyleyecek sözü kalmamış zihniyet gönül belediyeciliğinden bahsediyor” dedi.
“BU HALK ONLARI GÖNÜLLERİNDEN ÇIKARMIŞ”
Sözlerini sürdüren Kaman, “Bu halk onları gönüllerinden çıkarmış. Boşalan o gönüllere dürüstlüğümüzle biz gireceğiz. Atamızın huzurunda söz veriyorum; halkımızın her kuruşunu milletimizin menfaati için harcayacağız. Sosyal projeler ile halkımızın karşısına çıkacağız. Sosyal yardımları şovla yapmayacak, bu milletin sorunlarına vizyoner bakış acısıyla çözüm getireceğiz. Göç alan büyük bir kentiz. Ama bu kenti artık sanat ve bilim konusunda burayı marka kent yapacağız. Vira Bismillah diyerek startını buradan veriyoruz” şeklinde konuştu.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ataturkunkazanimlaribilinclisekildeyokediliyor222308h.htm
İBB iştirakine yönelik düzenlenen terör operasyonunda 7 yaşındaki çocuğun iPad'ine el konuldu20 izlenme
Şeriatçı hocanın anmasına katılan vali, yine meydan okudu! "Serçeden korkan darı ekmez"74 izlenme
Erdoğan’ın Suriye’ye operasyon sinyali, Esad’ı harekete geçirdi: Tank ve asker yığıyorlar iddiası36 izlenme
Belçika’da büyük skandal! Türk vekili MHP’li başkanlarla görüştü diye ihraç ettiler!106 izlenme
Herkes bu minik öğrencileri konuşuyor! Yağmur dininceye kadar Atatürk büstünde şemsiyeyle beklediler165 izlenme
Uyuşturucu Araştırma Önergesini reddeden AKP'nin bakanı "Biz olmasak Avrupa’da ayık gezen genç olmayacak!"160 izlenme
İstanbul'un simgesi yalılar Araplara satılıyor! 600 yalıdan 100’ünü Araplar aldı!162 izlenme
Atatürk Stadı yıkılınca millet bahçesi unutuldu!77 izlenme