Home
06 Mayıs 2019 ( 105 izlenme )
Reklamlar

Atatürk'ün ajansı Atatürk düşmanını böyle andı!


Atatürk’ün talimatıyla 6 Nisan 1920’de Milli Mücadele haberlerini Türk vatanı ve dünyaya duyurmak için kurulan Anadolu Ajansı, Atatürk’e ve Cumhuriyet’e düşmanlığı ile bilinen Kadir Mısıroğlu’nu andı.

Atatürk’ün kurduğu Anadolu Ajansı, dün akşam vakitlerinde hayatını kaybeden Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığı ile bilinen Kadir Mısıroğlu için mesaj yayınladı.

Ajansın resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Mısıroğlu için,” Tarihin gerçekliği yoluna adanmış bir ömür “ ifadesi kullanılırken, aynı başlıkla Mısıroğlu’nun hayatını anlatan haberin linki de verildi. Atatürk’ün talimatıyla 6 Nisan 1920’de Milli Mücadele haberlerini Türk vatanı ve dünyaya duyurmak için kurulan ajansın “Keşke Yunan kazansaydı" diyen Kadir Mısıroğlu’nu anması ise sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki gördü.

İşte Anadolu Ajansı’nın o paylaşımı

ekranalintisi711.jpg

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ataturkunajansiataturkdusmaniniboyleandi233137h.htm

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Emeklinin bayram ikramiyesi böyle eridi gitti: Sosyal Güvenlik Uzmanı Namık Tan araştırdı Erol Evgin: ‘Sanatçı, demokrasi, adalet ve özgürlükten yana olmalı’ Kömür yıkamanın da ‘garantili’si varmış! Köprü ve otoyollar için verilen geçiş garantisinin benzeri Zonguldak'da kömür madenlerine verilmiş! Alevler Uçmakdere’ye dayandı! Şarköy'de yangın kâbusu yeniden başladı