Kararı duyuran gazeteci İsmail Saymaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bu da oldu. CHP’li Rize Fındıklı Belediyesi, sahilde bulunan ve 19 Mart 2019’da açılan Millet Bahçesi Parkı’nın adını değiştirerek, Atatürk Parkı yaptı. Fakat Fındıklı Kaymakamlığı, ‘adı değiştirmekte kamu yararı görülmediğinden’ Atatürk adı verilmesini onaylamadı. Fındıklı Belediyesi, aldığı Meclis kararında, park içinde bulunan ve ‘Millet Kıraathanesi’ adı verilen taşyapının adını ‘Kazım Koyuncu Kültür ve Sanat Evi’ diye değiştirdi. Ne var ki Fındıklı Kaymakamlığı, ‘kamu yararı görülmediği için’ dün bu isim değişikliğine de onay vermedi.”dedi.
Fındıklı Belediyesi, aldığı Meclis kararında, park içinde bulunan ve ‘Millet Kıraathanesi’ adı verilen taşyapının adını ‘Kazım Koyuncu Kültür ve Sanat Evi’ diye değiştirdi.
Ne var ki Fındıklı Kaymakamlığı, ‘kamu yararı görülmediği için’ dün bu isim değişikliğine de onay vermedi
Saymaz, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu’nun “Atatürk ve Kazım Koyuncu isimlerinin yazılı olduğu tabelaları indirmeyeceğiz. Meclis kararıyla bu isimleri verdik. Meclis’in üzerinde güç yoktur. Eğer öyleyse, Meclis’i lağvetsinler ve kendileri yönetsin.” dediğini de aktardı.
Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çetvatoğlu, bana şunları söyledi:
“Atatürk ve Kazım Koyuncu isimlerinin yazılı olduğu tabelaları indirmeyeceğiz. Meclis kararıyla bu isimleri verdik. Meclis’in üzerinde güç yoktur. Eğer öyleyse, Meclis’i lağvetsinler ve kendileri yönetsin.”
Müjdat Gezen, Ekrem İmamoğlu, Fatih Altaylı ve Zeydan Karalar'ı cezaevinde ziyaret etti: "Bu işin ne olduğunu iki kere yaşamış bir insan olarak üzgünüm"10 izlenme
CHP'de yeni mitingin adresi belli oldu: Anlamlı seçim17 izlenme
İmamoğlu’nun tutuklanmasına Trabzonlular ateş püskürdü! "Dünyamız yıkıldı!"23 izlenme
Piyasalardaki yangın nasıl duracak? Milyonlarca vatandaş fotoğraftaki iki kişiden bu sorunun yanıtını bekliyor34 izlenme
"AKP, tefeciye teslim olmuş mirasyedi gibi"152 izlenme
Metin Akpınar'dan Muharrem İnce'ye 'Normal bir insan bunu söyleyemez'44 izlenme
Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur’dan Tarkan’a tehdit! 'Her şeyin bedeli var. Bir gün gelir ödenir…'39 izlenme
Ayhan Bora Kaplan'ı böyle kurtardılar! 'Suç yok' diyen hakim terfi ettirilmiş43 izlenme
Faiz kıskacındaki besici, alacaklılar kapısına dayanınca canına kıydı
Kırmızı ve gri kategorilerde aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bülent Arınç'ın o sözlerine Saray'dan tepki! "Artık bıkkınlık geldi"
CHP'li vekilden Erdoğan'a 'Sedat Peker' tepkisi: "Çıtı çıkmıyor!"