Isparta Belediyesi tarafından Gökçay Mesirelik alanına yaptırılan 139,5 kiloluk bronz Atatürk heykelinin yerinde olmadığını fark eden belediye personeli, polise haber verdi. Ekipler, şüphelilerin yakalanması için Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte çalışma başlattı. Heykeli çaldığı belirlenen Isparta Belediyesi’nde görevli A.D., O.Ş., M.A. ve A.İ.K. gözaltına alındı.
HURDACIYA SATILMIŞ
Atatürk heykelini çalan şüphelilerin, parçaladıktan sonra hurdacıya sattıkları tespit edildi. Heykeli satın aldığı belirlenen 2 şüpheli de gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden A.İ.K, A.D, O.Ş. ve M.A. tutuklandı. Diğer 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Esnaf Mahmut Gençay, heykelin uzun süredir bu alanda olduğunu belirterek, "Şu an mevcut yerinde yok. Birileri almış heykeli. Yapanları kınıyoruz. Bu milli bir değerimiz neticede" diye tepki gösterdi.
(DHA)
Bizimki depoda kaldı Mısır’dan soğan aldık19 izlenme
AKP'li belediye başkanına tutuklama talebi: Cinsel saldırı davasında hakim kararı verdi17 izlenme
Türkiye'de otobana 47,50 TL veren gurbetçinin isyanı 'Ben Avrupa'yı karış karış geziyorum 1 kuruş ödemiyorum, 1 haftada tüm dengem bozuldu. Avrupa kapıları açsa herkes kaçacak!'62 izlenme
Sen misin rektörün kızını sınavda kazandırmayan? Rektör, kızı sınavı kazanamayınca ortalığı birbirine kattı!55 izlenme
İktidarın imza attığı 'İran bildirisine' İmamoğlu'ndan sert tepki: "İlkesiz denge siyaseti, denge değil savrulmadır"15 izlenme
AKP'ye katılacağı söylenen 'Teğmen Mehmet Ali Çelebi Çelebi' geçmişi unuttu! 'AK Parti hükümeti müzik notası bile veremedi'39 izlenme
Tarkan’dan '7 Eylül' öncesi Akbelen Ormanı paylaşımı: ‘Kaybedecek vaktimiz yok’35 izlenme
Kazakistan'da üniversite hastanesinde skandal! Bakire kız öğrencilerin isim ve telefonları sızdırıldı37 izlenme