Isparta Belediyesi tarafından Gökçay Mesirelik alanına yaptırılan 139,5 kiloluk bronz Atatürk heykelinin yerinde olmadığını fark eden belediye personeli, polise haber verdi. Ekipler, şüphelilerin yakalanması için Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte çalışma başlattı. Heykeli çaldığı belirlenen Isparta Belediyesi’nde görevli A.D., O.Ş., M.A. ve A.İ.K. gözaltına alındı.
HURDACIYA SATILMIŞ
Atatürk heykelini çalan şüphelilerin, parçaladıktan sonra hurdacıya sattıkları tespit edildi. Heykeli satın aldığı belirlenen 2 şüpheli de gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden A.İ.K, A.D, O.Ş. ve M.A. tutuklandı. Diğer 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Esnaf Mahmut Gençay, heykelin uzun süredir bu alanda olduğunu belirterek, "Şu an mevcut yerinde yok. Birileri almış heykeli. Yapanları kınıyoruz. Bu milli bir değerimiz neticede" diye tepki gösterdi.
(DHA)
Emeklilerin kurban bayramı ikramiyesinin ne kadar olacağı önce yandaş medyaya sızdırıldı52 izlenme
Çarşaflı kadın iş arkadaşına eliyle yemek yedirince bakın başına ne geldi !448 izlenme
YSK açıkladı: Şu ana kadar yurt dışında kullanılan oy sayısı belli oldu55 izlenme
Atatürk'e lanet okuyan Mustafa Demirkan ortaya çıktı! Ali Erbaş peşinden ayrılmıyor!85 izlenme
43 kaçak trafo tespit edildi, aynı gün trafolar kurşunlandı24 izlenme
Parayla vatandaşlık satışı patladı! Yabancılar üç buçuk yılda Türkiye’de 128 bin konut satın aldı!64 izlenme
Jandarma komutanı rüşvet parasıyla Umre’ye gitmiş63 izlenme
Salgın sürecinde müteahhitlere para aktı!52 izlenme
5 bin 303 kişilik devlet medyası!
Şehir hastanelerinde vahim tablo: Merdiven bile yok
Boykot çağrısına destek verdiği için diziden çıkarılmıştı: Başak Gümülcinelioğlu'ndan ilk açıklama!
Diyanetin skandalları bitmiyor: Radikal İslamcılarla protokol imzaladıkları ortaya çıktı