İstanbul Kartal'da Burak Keleş isimli bir şahıs, CHP'ye oy veren yurttaşlara ve Mustafa Kemal Atatürk'e küfürler savurmuştu.
Burak Keleş’in küfürlü paylaşımları sonrası sosyal medyada #BurakKeleşTutuklansın etiketiyle binlerce kullanıcı tutuklama çağrısında bulundu. Kullanıcılar, sokak röportajı nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu’nun durumunu hatırlatarak, Keleş’in cezalandırılmasını talep etti.
Gerçek Gündem'in haberine göre, Mustafa Kemal Atatürk ve CHP seçmenine hakaret ettiği tespit edilen Burak Keleş hakkında TCK 216 ve Atatürk’e hakaretten soruşturma açıldı. Ayrıca söz konusu şahıs hakkında gözaltı kararı da çıkartıldı.
BirGün
Almanya’da yaşayan bir gurbetçi 39 pet şişeye 500 gram kıyma, 550 gram kanat, 1 litre sıvı yağ, 1 paket makarna aldı!35 izlenme
Cem Uzan: İki ay içinde ülkeme döneceğim, Cumhurbaşkanlığına aday olacağım170 izlenme
Ethem Sancak ve Galip Öztürk hisselerini sattı! BMC'nin yüzde 51'i bakın kime geçti!60 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 1.480 yeni vaka tespit edilirken, 12 kişi hayatını kaybetti, 2.113 kişi sağlığına kavuştu!45 izlenme
HKP'den Bakan hakkında suç duyurusu100 izlenme
İmamoğlu'nun yayınını anlık izleyenlerin sayısı 3 milyonu aştı!34 izlenme
Danıştay iptal etti, aynı usulle iki katına aynı firmaya: "Utanç verici"77 izlenme
"Siz hayal edin biz tasarlayalım" sloganıyla yola çıkan Türk mobilya devi iflasla boğuşuyor23 izlenme
Sedat Peker büyük sırrını açıkladı! Her şey son iki twitinde saklı
Lise öğrencisinden ders gibi konuşma: "Milliyetçiyiz, dindarız, çok şanlı ülkeyiz ama yurttaşımız burada sürünürken başka ülkelere yardım yapılması 'Siz ne yaparsanız yapın' demektir"
İki ilde ekmeğe ve simide zam!
1.4 Milyon TL zarara uğratılan Makina Kimya Endüstrisi’nin Genel Müdürü Akdere'den skandal savunma!