Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'e ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret eden Fatih Tezcan, tahliye edildiğini açıkladı.
1 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen Fatih Tezcan, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
‘Atatürk’e hakaret’ suçundan 2 yıl 2 ay hapis cezası aldıktan sonra cezaevine gönderilen Tezcan, tahliyesini “Yargıdaki FETÖMuhalifler Çetesi 2023’te bile nasıl kumpaslar kuruyor, hangi insanları haksız yere neden ve nasıl hapislerde tutuyorlar, nasıl içeride tutup dışarıda haysiyetlerimize saldırıyorlar, Türkiye en somut hâliyle öğrensin. Cezaevindeki günlerimi yazacağım kitapta isim isim, dosya dosya, konu konu ifşa olacaklar, o ayrı ama buradan da ben ve avukatlarım aracılığıyla açıklamalarımız olacak” sözleriyle duyurdu.
2013 yılında FETÖ lideri Fethullah Gülen’i öven Tezcan şunları ifade etti:
Esselamualeykum!
Aranızdayım…
Elhamdulillah…
Korkunç bir çeteleşmeye rağmen ve belki de bir süre için daha, hürriyetime kavuştum. 22 Ağustos 2023’te denetimli serbestliğe başladım, süreci daha sonra paylaşacağız.
Bu 1 senelik imtihanı aşmamda en büyük destekçim olan Yoldaşım, İncim, Eşim Merve Tezcan Hanımefendi’ye, FETÖ’nün Kriptoları ve işbirlikçi Muhalifleri kullanarak uyguladığı Örgüt Hukuku’na karşı Devlet Hukuku’nu savunan @avSinanPak’a ve diğer avukatımlarıma, Medyada ve Sosyal Medyada #FatihTezcanaÖzgürlük diye haykıran her kesimden vicdan sahiplerine ve ısrarla Adalet isteyen kardeşlerime, yoldaşlarıma, FETÖ ve Fondaşları tarafından cezalandırılacaklarını bildikleri halde Devlet Adamlığından ve Adaletten taviz vermeyen tüm yetkililere minnettarım, hepsine tek tek çok duâ ve teşekkür ediyorum. Şimdi özellikle dün akşam yedikleri son darbeden sonra “Fatih Tezcan nasıl serbest kaldı?” diye cinnet geçiren, Pensilvanya’daki örgüt liderine verecekleri hesabın korkusuna düşen, FETÖParalel Devlet Yapılanması ve bunların Sosyal Medya’daki ve Siyasetteki işbirlikçileri lütfen hızlıca tepki gösterip kendilerini açık etsinler ki, biz de bu kadroların tetikçilerinin mahkemelerde hâkim kisvesiyle nasıl Hukuk Katliamları yaptıklarını fâş edelim, Yargıdaki FETÖMuhalifler Çetesi 2023’te bile nasıl kumpaslar kuruyor, hangi insanları haksız yere neden ve nasıl hapislerde tutuyorlar, nasıl içeride tutup dışarıda haysiyetlerimize saldırıyorlar, Türkiye en somut hâliyle öğrensin. Cezaevindeki günlerimi yazacağım kitapta isim isim, dosya dosya, konu konu ifşa olacaklar, o ayrı ama buradan da ben ve avukatlarım aracılığıyla açıklamalarımız olacak.
Ve… mâlum yeni çıktım, Fatihler Medya ve Eğitim Merkezi’ni faaliyete almaktan 9 çocuğumla ve âilemle ilgilenmeye, sizin istediğiniz isimleri çağıracağımız program ve seminerlerden, yazdığım ve yayınlamam gereken kitaplarıma, kronik rahatsızlıklarımın tedavilerinden devam eden hukuk mücadelemize kadar bir büyük yoğunlukla karşı karşıyayım, bir süre, telefonda ve sosyal medyada olamayacağım, bunun için anlayışınızı istirham ediyorum. Hepinizi çok seviyorum ve çok özledim.
Bir kaç aya kadar yüzyüze de görüşeceğiz inşaallah. Uyarıyorum: Zamanı gelince hangi taktiklerle, neler yaptıklarını, işlerin arka planını, TCK, CMUK, 7242, Çift Mükerrir, Hukukun üstünlüğü, bunları nasıl yeri gelince kullanıp sömürüp paramparça ettiklerini yeri gelince hiçe saydıklarını, tüm stratejilerini anlatacağım ki 1 söylerken/yazarken 1 değil, 100 kez düşünün, yanmayın.) Lütfen sosyal medyada sâkin olun çünkü kara listeleri ve işleyen korkunç bir sistemleri var ve [troltahrikçiihbarcısiyasetçiavukatsavcıhâkim] silsilesiyle çatır çatır Vatansever yatırıyorlar, Mücadeleden adam eksiltiyorlar, bizi bölmeye, birbirimize düşürmeye çalışıyorlar.
Anlatırım.
Aranızdayım.
Elhamdulillah.
Hayırlı Cumalar.
Gerçek Gündem
4 bin nüfuslu mahalleye 8’inci cami! Arsa bedelsiz olarak İlçe Müftülüğü’ne tahsis edildi36 izlenme
KKTC'nin yeni Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı halka açtı!11 izlenme
Manisa’da tartışmalı öğretmen eğitimi: AKP'li vekilin konuşmacı olacağı seminere katılım zorunlu21 izlenme
Sinan Ateş davasında ‘Telefon şifremi hatırlamıyorum’ diyen Serdar Öktem’in MHP albümü76 izlenme
Özel'den İHA iddiası: "İki saat Erdoğan beklendi"19 izlenme
Zeytinlik katliamına yasal kılıf: CHP'den BAE iddiası15 izlenme
12 yaşındaki öğrencisini taciz etti! İlçe müftüsü için yakalama kararı20 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 16.190 yeni vaka tespit edilirken, 63 kişi hayatını kaybetti, 21.256 kişi sağlığına kavuştu!48 izlenme
CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Venezuela'dan peynir ithal edilmesine isyan etti! Venezuela mı daha yakın, Balıkesir mi?
Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki skandal olayı doktor anlattı: "Hasta üzerime oturup..."
Bakan Şimşek'in bu paylaşımına tepki yağdı
11 ayda 19 bin 412 şirket kapandı!