Nagehan Alçı, Haluk Hepkon hakkında Twitter paylaşımından dolayı suç duyurusunda bulunmuştu.
Davayla ilgili Twitter hesabından açıklamada bulunan Haluk Hepkon, bugün görülen duruşmada, "Ne yazdıysam doğrudur, arkasındayım" dediğini aktardı. Hepkon, davadan beraat ettiğini açıkladı ve “Bu ülkenin kurucusuna hakaret edersen ağzının payını alırsın” dedi.
.jpg)
NE OLMUŞTU
Nagehan Alçı, 10 Kasım 2018’de “80 yılın ardından başka bir Atatürk” başlıklı bir yazı kaleme almıştı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde kaleme alınan bu yazıda, “Atatürk, kadınlardan bir erkek olarak sürekli hizmet bekleyen ve kadınlarını eve ait gören maço bir erkekti” ifadeleri yer almıştı. Alçı gelen tepkiler üzerine yazısındaki bu ifadeleri kaldırmıştı.
Haluk Hepkon, kişisel Twitter hesabı üzerinden Nagehan Alçı’nın bu yazısına ithafen, “Nagehan Alçı... Menfaat ya da nakit karşılığında her şeyi yazabilen, her türlü rezilliği yapabilen bir organizmaydı” paylaşımında bulunmuştu.

Söz konusu paylaşımından dolayı ifadeye çağrılan Halup Hepkon, her Türk vatandaşı gibi yüce öndere hakaret edilmesinden rahatsız olduğunu, Atatürk’ün bu yazıyla aşağılandığını belirtmişti.
Hepkon, Twitter paylaşımında, medyada yer alan iddiaları özetlediğini, herhangi bir hakaret kastının olmadığını belirtip hakkında yapılan suçlamaları reddetmişti.
https://odatv4.com/ataturkehakaretedersenagzininpayinialirsin07012146.html
Akaryakıta Yeni Zam! Bir litre LPG 16 lirayı geçecek31 izlenme
Seçil Erzan'ın aşk trafiği: Sevgilisini elinde tutmak için bakın ne yapmış?57 izlenme
Hatay'da yıkılan binaların evraklarını korumakla görevlendirilen savcıların izne çıktığı iddia edildi50 izlenme
Seçim çalışmaları başladı: AKP'den CHP'li Akın'ın afişlerine müdahale!34 izlenme
Bu nasıl oldu? Koronavirüsten vefat eden vatandaşın raporuna 'doğal ölüm' yazıldı!73 izlenme
Merkez Bankası faiz kararı açıklandı53 izlenme
105 bin kişi işini kaybedebilir15 izlenme
Nahit Eren'den Narin cinayetindeki 'saç teli' iddialarına yanıt18 izlenme
Ne buluyorlarsa satıyorlar! Köyceğiz'de 'Yeraltı suları' satışa çıkarıldı
"İstanbul seçimi Türkiye geneline yansıyacak"
Akşener: Damat bakan bize hâlâ masal anlatıyor, Berat harikalar diyarında
Yaklaşık 1500 Birleşik Metal-İş üyesi işçi yeni yıla grev çadırlarında direnerek giriyor!