İstanbul'un Avcılar ilçesinde düzenlenen Çanakkale Zaferi anma etkinliğinde, Askerlik Şubesi Başkanı Albay Önder İrevül, okunan duada Mustafa Kemal Atatürk'ün adının anılmamasına tepki göstermişti.
İrevül, duayı okuyan öğretmenin yanına giderek "Sen Atatürk diye bir adam duydun mu? Neden ona da Fatiha okumadın?" dedikten sonra etkinlikten ayrılmıştı.
'HERKES HAKKINI HUKUKUNU, HADDİNİ HUDUDUNU BİLECEK'
İrevül, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:
"Başta ebedi başkomutanım Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve rahmete kavuşmuş kahraman gazilerimizi 33 yıldır aynı üniformayı giymenin onuruyla saygı ve minnetle anıyorum. Eğer benim bulunduğum mekanda Atatürk'ün adını anmaktan imtina edersen, hele hele Çanakkale Zaferi yıl dönümünde ve şehitleri anarken, yanına gelir gözüne baka baka sorarım; sen Atatürk diye bir adamı duydun mu? Herkes hakkını hukukunu, haddini hududunu bilecek."
'SADECE HARBİYELİYİM'
İrevül, olayın kamuoyunda duyulması sonrası kendisine gelen destek mesajları için de "İnanılmaz mahcup ediyorsunuz. Bir şey yapmadım. Sadece Harbiyeliyim" dedi.
Son iki ayda 1 Milyon 864 Bin icra dosyası açılmış: Kocaeli’nin 18 yaş üstü nüfusundan fazla26 izlenme
Her felaketten sonra IBAN!36 izlenme
Altınok'u Yavaş'ın önünde gösteren anket firmasında AKP izi26 izlenme
Sedat Peker Süleyman Soylu'ya seslendi: Beni satmasaydın Cumhurbaşkanı olurdun36 izlenme
Turgut Altınok mal varlığını açıklamaktan korktu Allah’a sığındı!28 izlenme
Frontex'in direktörü Leggeri istifasını sundu29 izlenme
Trump, Erdoğan'a "aptal olma" dediği mektubu New York'taki barında sergiliyor37 izlenme
HÜDA PAR’ın Trabzon’daki stant açılında yine gerginlik çıktı! Vatandaşların tepkisine karşı "Biz şeriatçıyız. Şeriat kazanacak" diye bağırdılar54 izlenme
Anayasa Mahkemesi, TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın talebini Genel Kurul'a havale etti
İmamoğlu'nun danışmanlarından Ertan Yıldız'ın CHP'den ihraç edilmesine yönelik dilekçe!
TRT'ye FETO cezası kesildi, ceza Saray'a gönderildi!
Sanayi, ihracat ve turizmin başkentlerini yönetecekler