Halkın artan hayat pahalılığına tepkiler sürüyor. AKP’nin kalesi olarak bilinen Konya’da pazara inen vatandaşlar gördükleri fiyatlar sonrası isyan etti.
Seydişehir ilçesinde pazar yerinde alışveriş yapan vatandaşlar ve pazar esnafını ziyaret eden İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, bir dokundu bin ah işitti.

“KAŞIKLA VERİP, KEPÇEYLE ALIYORLAR”
Emekli maaşı yetmediği için pazarda esnaflık yaptığını söyleyen yaşlı bir adam, “Akşam bize bir lira zam veriyorlar, sabah geri alıyorlar. Kaşıkla verip keçeyle alıyorlar. Şu ortamın durumunu bak ya, yetmiyor” dedi.

“VALLAHİ BİLLAHİ BİTTİK”
Hayat pahalılığından dert yanan başka bir vatandaş ise şunları söyledi:
*Boyuna çizelge yapıyorum, acaba nasıl yapalım diye. Vallahi billahi bittik ya. İşte bu kaldı. Diri diri mezar geldi. Diri diri mezara sokma günü geldi abi.
*Ben sizlere anlatıyorum derdimi. Abiler beni bilir, diri diri mezara girme günüm geldi benim. Ben herkesi sever sayarım, Türkiye Cumhuriyeti'ni seviyorum. Yalnız böyle insanları görsünler. Bıktım, vallahi bıktım ya.
*Şu elimdeki 5 lira, bu 10 lira olursa alamazsam nasıl yapacağım? Hastayım. İŞKUR'a gidiyorsun ‘senin yaşın başın geçmiş' diyorlar. Nasıl yaşım başım geçmiş. Kazma küreğimi alır, vururum. Emekli de olurum ama olamıyorum 70 bin lira ne demek ya. 70 bin Türk lirası ya. Nasıl ödeyeceğim ben? Boğazımı zor geçindiriyorum.
“VATANDAŞLARIMIZ ZAMLARIN ALTIDA EZİLMİŞ DURUMDA”
Ziyaretlerin ardından açıklama yapan İYİ Partili Yokuş, “Kurban Bayramı öncesi vatandaşımızı ziyaret ettik ve sorunlarını dinledik. Alım gücü düşen vatandaşımız bayrama buruk giriyor. AKP iktidarı vatandaşımızın bayramda da ağzının tadını bozdu. Vatandaşlarımız zamların altında ezilmiş durumda. Vatandaşlarımız bayram sofrası bile kuramaz durumda. Emeklilerimiz bayramda torununa harçlık veremez durumda. Babalar çocuklarına kıyafet alamaz durumda. Kurban pazarlarında üretici de tüketici de dertli. İbadet bile lüks oldu” dedi.
Fabrikada en düşük maaş 71 bin TL oldu: İşçiler halay çekerek kutladı17 izlenme
Sakarya'da başlayan orman yangını Bilecik'e sıçradı!27 izlenme
Bir AKP'li başkan yaptı, bir AKP'li başkan yıktı! 1.5 milyon liraya yapılıp bir kere kullanılan yağlı güreş tesisi yıkıldı!101 izlenme
Soylu'nun tehlikeli emri kanunsuz çıktı!618 izlenme
Sizin hakkınız asla ödenmez! Bir can bir ağaç daha kurtarabilmek için yarasını kendi sardı mücadeleye devam etti52 izlenme
Rektörün oğlu istifa etti!90 izlenme
Kulak tıkanıklığı nedir?25 izlenme
7 Vakıf ve kuruluşun yönetiminde: Bilal Erdoğan’ın 10 parmağında 10 marifet27 izlenme
Yandaş Fatih Tezcan, twitter'da düzenlediği 120 bin kişilik anketinden İmamoğlu çıkınca çıldırdı!
Türkiye'den Facebook'a İmamoğlu cezası
Deniz Yavuzyılmaz: "Hazinenin şirkete ödeyeceği garanti tutarı 15 Milyon Dolar+KDV"
Söylemesi bile ürkütücü ! Canlı yayında islamcı kanalda camilere 'kerhane' benzetmesi !