İynemli, "Benim oynayan ve bu sorumluluğu alan kişi olarak Atatürk’e ve projeye sahip çıkmak en önemli görevim. Dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım..." dedi.
Disney Plus platformunda yayımlanacak olan Atatürk dizisinin iptali büyük ses getirmişti.
Birçok ünlüden tepki gelirken, bazı isimlerin sessizliği de tartışma yaratmıştı. Tüm gözler dizinin başrolü Aras Bulut İynemli'nin üzerindeydi. Ünlü oyuncudan konuya dair ilk açıklama geldi.
"EN ÖNEMLİ GÖREVİM"
"Benim oynayan ve bu sorumluluğu alan kişi olarak Atatürk’e ve projeye sahip çıkmak en önemli görevim." diyen ünlü oyuncu "Yapım şirketi, platform böyle bir karar aldı bu konuda. Atatürk'ün zaten dünyanın en büyük liderlerinden biri olduğunu anlatmaya gerek yok. Hatta bence en büyüğü" şeklinde konuştu.
Gazetemagazin’e konuşan İynemli "Dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım" diyerek açıklamasını sonlandırdı.
Yeniçağ
Türkiye dört bir yandan yanarken THK uçakları bakın neredeydi...148 izlenme
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ihalesi sonuçlandı: 508.3 milyona tüm halatları değişecek45 izlenme
Erdoğan’ın 37 yıl önce 'Almanya pahalı' diyenlere verdiği bu yanıt gündem oldu: "Saf olma kardeşim, uyan"16 izlenme
Bakan Yerlikaya'dan deprem bağışlarına ilişkin soru önergesine yanıt: Bağışlarını tamamlama taahhüdünde bulunanlar için süreç devam ediyor.34 izlenme
Türkiye zombi şirket oranında birinci25 izlenme
AKP’li Tevfik Göksu’nun canlı yayında zor anları!78 izlenme
AKP'li bakan ve vekiller kovuldu ! 'Seçimlerde bizi kandırdınız, eski evimizde oturuyorduk, kim sizden yeni ev istedi !'554 izlenme
CHP’li belediye başkanı Uygur tepkiler üstüne oğlunu görevden aldı89 izlenme