Anasayfa1
06 Mayıs 2026 ( 21 izlenme )
Reklamlar

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer tutuklandı


Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki operasyonunda gözaltına kararı verilen, ancak geçirdiği ameliyat nedeni ile hastanede yattığı için işlem yapılamayan Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, taburcu olduktan sonra tutuklandı.


Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki ANSET şirketine yönelik soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, hastaneden taburcu olmasının ardından gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

Tuncer, savcılık sorgusun ardından, sevk edildiği Asliye Ceza mahkemesi tarafından tutuklandı.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Okulda olması gereken çocuğun anlattıkları yürekleri dağladı... 'Bak ellerim nasır. Devlet önce bana sahip çıksın!' EYT mağdurlarından AKP’ye Almanya tepkisi: Bakan Bilgin’in açıklamaları tepki çekti Diyanet başkanı suspus ‘fesli’den açıklama üzerine açıklama! Ümit Kocasakal “Yaşamın üzerinden bir buldozer gibi geçecek”