Anasayfa1
09 Eylül 2020 ( 132 izlenme )
Reklamlar

Ankara’dan sonra şimdi de o ilde acil durum: Kontrolden çıktı!


Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin, "Yöneticiler insiyatif almaktan kaçındıkça Kayseri'de salgın kontrolden çıktı" dedi.




Salgın yönetimindeki başarısızlığın bedeli yöneticiler için belki sadece itibar kaybı olacak. Ama hekimler, sağlık çalışanları ve tedbir almasına rağmen hastalığa yakalananlar o bedeli canıyla ödüyor" dedi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Şahin şu ifadeleri kullandı:

"Yönettiği şehir için sorumluluk alamayanlar koltuklarını hemen terk etsin. Her gün stres altında harap, bitap çalışan sağlıkçıların, korunduğu halde hastalığı kapanların, ihtiyacı olduğu halde hastaneye yatırılamayanların vebalini nasıl taşıyacaksınız? Yöneticiler insiyatif almaktan kaçındıkça Kayseri'de salgın kontrolden çıktı. Salgın yönetimindeki başarısızlığın bedeli yöneticiler için belki sadece itibar kaybı olacak. Ama hekimler, sağlık çalışanları ve tedbir almasına rağmen hastalığa yakalananlar o bedeli canıyla ödüyor."

İşte o mesajlar:

https://odatv4.com/ankaradansonrasimdideoildeacildurumkontroldencikti09092047.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan’ın eski sağ kolu ‘erken seçim’ tarihini açıkladı: "Teşkilatlara talimat verdi..." İftar sofraları zamlı kurulacak Bir gurbetçi Türkiye'de içtiği çorbanın fiyatına isyan etti: "Şu çorbanın fiyatı 495 TL! Almanya'da çorbanın tanesi 1 Euro. Almanya'da 10 tane çorba içerim!" 103 emekli amiralden bildiri: Montrö, tarikattaki subay ve Atatürk hatırlatması!