Salgın yönetimindeki başarısızlığın bedeli yöneticiler için belki sadece itibar kaybı olacak. Ama hekimler, sağlık çalışanları ve tedbir almasına rağmen hastalığa yakalananlar o bedeli canıyla ödüyor" dedi.
Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Şahin şu ifadeleri kullandı:
"Yönettiği şehir için sorumluluk alamayanlar koltuklarını hemen terk etsin. Her gün stres altında harap, bitap çalışan sağlıkçıların, korunduğu halde hastalığı kapanların, ihtiyacı olduğu halde hastaneye yatırılamayanların vebalini nasıl taşıyacaksınız? Yöneticiler insiyatif almaktan kaçındıkça Kayseri'de salgın kontrolden çıktı. Salgın yönetimindeki başarısızlığın bedeli yöneticiler için belki sadece itibar kaybı olacak. Ama hekimler, sağlık çalışanları ve tedbir almasına rağmen hastalığa yakalananlar o bedeli canıyla ödüyor."
İşte o mesajlar:

https://odatv4.com/ankaradansonrasimdideoildeacildurumkontroldencikti09092047.html
Arjantin Cumhurbaşkanı Yardımcısı'nın yolsuzluktan 12 yıl hapsi istendi!60 izlenme
Ünlü isimlerin uyuşturucu test sonucu belli oldu28 izlenme
Tuzak ortaya çıktı: Kurban Bayramı tatili 10 gün olursa vay emeklinin haline!52 izlenme
Bir kişi TikTok'ta utanmadan Atatürk ile çocuk katili Apo'yu aynı kefeye koydu: "Benim için Abdullah Öcalan neyse, Atatürk odur!"51 izlenme
Millet Bahçesi otoparkı ücretli çıktı!164 izlenme
Emniyet'ten yeni açıklama: Bombacının ifadesi yalan çıktı!118 izlenme
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan skandal hareket!47 izlenme
Kâğıt toplayıcılarının deposuna polis baskınında arbede yaşandı!54 izlenme
Erdoğan’ın eski sağ kolu ‘erken seçim’ tarihini açıkladı: "Teşkilatlara talimat verdi..."
İftar sofraları zamlı kurulacak
Bir gurbetçi Türkiye'de içtiği çorbanın fiyatına isyan etti: "Şu çorbanın fiyatı 495 TL! Almanya'da çorbanın tanesi 1 Euro. Almanya'da 10 tane çorba içerim!"
103 emekli amiralden bildiri: Montrö, tarikattaki subay ve Atatürk hatırlatması!