Ankara’nın Çankaya ilçesinde 27 Kasım günü gece saatlerinde bir grup silahlı saldırgan, 2 eğlence mekanını kurşunlayıp 1 kişiyi yaraladı.
Aynı gece bir iş yerinde yağma yapan saldırganlar, 2 kişiyi de darbederek yaraladı. Kaçan şüphelerin yakalanması için Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce başlatılan çalışmada, şüphelilerden birinin tutuklu bulunan suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın yeğeni R.P. olduğu belirlendi.
6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Örgüt yöneticisi R.P. ile üyelerinin Etimesgut ilçesinde bir evde saklandığını tespit eden ekipler, adrese operasyon düzenledi. Örgüt yöneticisi R.P. ile birlikte örgüt üyeleri Y.K., M.V., E.Ş., S.D. ve M.T., gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLERİN ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Adreste yapılan aramalarda; 23 sentetik ecza hapı, 31 gram esrar, 1 gram kokain, 2 ruhsatsız tabanca ve 65 fişek, 2 askeri renkte balistik yelek ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 34 bin 300 TL ele geçirildi. Şüphelilerin 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'kasten öldürme', 'kasten yaralama' ve 'nitelikli yağma' gibi suçlardan çok sayıda suç kaydının olduğu da öğrenildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI
Saldırıların, Ayhan Bora Kaplan suç örgütünün iç hesaplaşması olup olmadığı araştırılırken, emniyetteki işlemleri tamamlanarak adli makamlara sevk edilen 6 şüpheliden 3'ü savcılık tarafından serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen Y.K., R.P. ve M.V., tutuklandı.
Yeniçağ
Eksi rezervli Merkez’den 128 milyar dolar hamlesi: Bankalara 3 gün süre45 izlenme
5 yılın parası 1 yılda buhar oldu20 izlenme
Okullar tekkeye mi dönüyor?276 izlenme
30 Ağustos'tan sonra 2. skandal: Atatürk'e yer vermediler!137 izlenme
Sahte diploma skandalı: Bizde sorumlular sessiz, onlarda çok sayıda milletvekili istifa etti16 izlenme
"Başak Demirtaş" olarak kendini tanıtarak cezaevini aradı. "Kaza oldu, kızımız yaralandı" dedi.29 izlenme
İzmir Atatürk Kültür Merkezi polis merkezi mi oluyor? İYİ Partili Çıray tepkili ‘Atatürk’e ve uygarlığa alerjileri var’62 izlenme
İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu “Umut sizsiniz” diyerek Tekirdağ’a çağırdı16 izlenme