Cumhuriyet'ten Sena Yaşar'ın haberine göre, dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan projeyi devraldıkları 2017’deki “açılış töreninde” yaptığı açıklamada “AKM’den Kızılay’a kadar olan 3.5 kilometrenin de ihalesini yapıp, 2 sene içerisinde bitireceğiz” sözleriyle 2019’u işaret etti. Ancak metro hattı, bakanın verdiği tarihte tamamlanamadı.
2 YIL GEÇTİ, HAT YOK
2021’de ise bu kez de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı koltuğunda oturan Adil Karaismailoğlu, Ankara AKMGarKızılay kesimi kazı başlangıç töreninde, metro çalışmasının 2022’de tamamlanarak halkın hizmetine açılacağını açıkladı. Karaismailoğlu, 20 Nisan 2022’de ise AKMGarKızılay metro şantiyesi işçileriyle sahurda bir araya geldi. Karaismailoğlu, projede yüzde 92 genel ilerleme kaydettiklerini ve bir an önce tamamlayacaklarını söyledi. 7 ay sonra Gar İstasyonu’nda incelemede bulunan Karaismailoğlu, bu kez “2023 başında halkımızın hizmetinde” ifadelerini kullandı.
BU KEZ TARİH VERMEDİ
Ancak bakanın verdiği tarih yine tutmadı. Her açıklamasında farklı tarihler veren Karaismailoğlu, hafta başında yaptığı yazılı açıklamada bu kez tarih dahi veremeyerek “metroyu yakında hizmete açacaklarını” ifade etti.
KRT
İmam Hatip'li vatandaştan bomba sözler 'Bize yıllardır öcü gibi gösterilen komünistlerin çalmadığını, seccadeye alnını koyanların çaldığını görüyorum!'86 izlenme
Tank Palet'ten sonra bir kıyak daha mı? Katar'a vermediğimiz ne kaldı?157 izlenme
Nokta koyuldu! 16 ilde yurtlarda karantina… Dönüşler sürüyor277 izlenme
İnce, o tweetlere kayıtsız kalmadı1479 izlenme
Ekmeğin fiyatı 7 lirayı zorluyor!40 izlenme
Soma faciası davasında Can Gürkan'a tahliye!124 izlenme
Dağlık Karabağ krizinde son durum… Ermenilerden itiraf gibi açıklama! "5 kilometre kaldı"116 izlenme
Meclis'te çay 1 TL'den 2 TL'ye çıktı: Şimdi hayat pahalılığının ne olduğunu anlayacaklar28 izlenme
Esad'dan Erdoğan'a sert sözler: Erdoğan hırsızdır. Bugün de toprağı çalıyor!
'Melekler içeri girmez' diye başı açık hemşireye müdahale!
Kilis'in CHP'li yeni belediye başkanı Bilecen: "İşe gelmeden maaş alanlar var, istifa etmeleri için süre verdim"
Akit'ten Reşid Galip'e ırkçı sözler: "Yahudi dönmesi" dediler!