Ankara’da dere yatağının üzerine yapılan ve altında kanalizasyon suları biriken Melih Gökçek Bulvarındaki yolunda çökme oluştu. 10 metre derinliğinde ve 5 metre çapındaki çukur nedeniyle bulvar, araç trafiğine kapatıldı ve çevrede güvenlik önlemi alındı. Belediye ekipleri tarafından bulvarda onarım çalışması başlatıldı.
Esnaf Murat Akçeşme, 2013 yılında da aynı olayın yaşandığını belirterek, “O zaman bir vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Burada bir dere yatağı mevcut. Bu nedenle zaman zaman çökmeler meydana geliyor. Bundan sonra da olacaktır. Bunun önlemini alınmalı. Allah’tan şansımıza bir kaza olmadı. Yol çöktü ve yukarıya doğru su çıktı. Yakınında bir araç vardı, arkadaş hemen durdu. Gerekli çalışmalar yapılıyor” dedi.
Kaynak: TELE1
TÜGVA ilçe temsilcisi, sahte Kılıçdaroğlu broşürü dağıtırken CHP'liler tarafından enselendi!36 izlenme
Avrupa’da durdu Türkiye’de devam255 izlenme
İmamoğlu için Diyarbakır Surlarına Kürtçe 'özgürlük' afişi16 izlenme
Boğaziçi öğrencilerine 'terörist' diyen Bahçeli'nin ilk üniversite işgalini yapan isim olduğu ortaya çıktı!94 izlenme
Sedat Peker'in ifşa ettiği masanın yeni fotoğrafları ortaya çıktı: Soylu'nun babası da orada!72 izlenme
10 bin kişilik ankette dikkat çeken soru! Kılıçdaroğlu’na oy verenler pişman mı?12 izlenme
Kendi küçük, konağı büyük14 izlenme
İstanbul Valiliği’nin ‘kenti terk edin’ açıklaması sonrası Suriyelilerden miting kararı!138 izlenme
Euro ile emekli maaşı alan gurbetçinin "Erdoğan’dan memnun musun?" sorusuna cevabı: "Memnunum. Hem de nasıl. Ne kadar pahalı yapsa da ona vereceğim"
Narin davasında duruşma salonu karıştı: Amca Salim Güran'ın telefonunda dikkat çeken şifre çelişkisi
AKP’nin kindar nesil ajandası: MEB’in yeni müfredatı her yönüyle “siyasal İslam ideolojisi” içeriyor
Sedat Peker'den 10 bin dolar aldığı iddia edilmişti, Erdoğan'ın en yakınındaki isimden itiraf gibi açıklama