Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, basına yansıyan haberlerden sonra öğrenci yurtlarından çıkarılan depremzedelerin konaklama sorunun çözümü için bizzat devreye girdiğini bildirmişti.
Bugün de ABB resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, yerleştirildikleri öğrenci yurtlarından çıkarılan ya da ayrılmak durumunda kalan depremzedeler için duyuru yapıldı.
ABB hesabından yapılan açıklamada, konaklama ihtiyacı olan depremzedelerin "Başkent 153" hattına başvurması istenerek, şöyle denildi:
"Yaralarımızı birlikte sarmaya devam edeceğiz. Ankara'da yaşamını sürdüren ve öğrenci yurtlarından ayrılmak zorunda kalan ihtiyaç sahibi depremzede vatandaşlarımız, konaklama ihtiyaçlarının giderilmesi için Başkent 153 hattımızdan bizlere başvurabilirler."
İstanbul'daki tarikat yurdunda yaşanan cinsel istismar skandalında yeni gelişme: İlk değilmiş35 izlenme
29 Ekim'i kana bulayacaklardı... Böyle yakalandılar!137 izlenme
Fahiş zamlar kepenk kapattırdı!33 izlenme
Diyanet İşleri Başkanı’nın Cumhuriyet alerjisi!17 izlenme
Erdoğan’dan bir ‘sürtük’ savunması daha! “Eyvallah etmek bize yakışmaz”47 izlenme
Soylu'ya 'Müptezel' demişti; Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik beraat etti16 izlenme
Bir kadının acı feryadı 'Sizin çöp dediğinizden ben geçimimi sağlıyorum !'107 izlenme
'Başlarına gelecek olanın farkındalar'120 izlenme
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye Sinan Ateş çağrısı: "Ne zamana kadar susacaksın? Teslim edeceksin yanındaki çocukları"
Sivil polisler CHP İstanbul İl Başkanlığı'na girmeye çalıştı! Vekiller engel oldu
Kaz Dağları’nda çevre felaketine yol açan şirketten skandal açıklama!
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!