CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, iktidarın son dönem CHP’ye yönelik devam eden suçlamalarına yanıt verdi.
Süreci yönetememe halinin iktidarı daha da saldırgan bir tutum almaya yönelttiğini ifade eden Erdoğdu, “Bunlar bu süreçte bugün gördüğümüz üzere daha da saldırganlaşacaklar, daha çok iftira atıp daha çok kötülük yapacaklar. Ama hiç kimse merak etmesin, sandıktan seçimi aldığımız gün bunlar kuzu kuzu bize anahtarı teslim edecekler” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin işsizlikten kırıldığını, çalışanlarının 3’te birinin kayıtsız çalıştığını, kalanların da açlık sınırında mücadele ettiğini hatırlatan Erdoğdu, “Bu durum ülkenin kaderi değil, yöneticilerin tercihidir” dedi.
“Bu ülke, demokrasisi tam olan bir ülke olsaydı, Cumhurbaşkanı’nın yazlık, kışlık, uçan, yüzen sarayları, Ahlat sarayları olmazdı” diyen Erdoğdu, iktidarın yanlış politikaları sonucu ülkenin korkunç borçlu bir ülke haline geldiğini, pandemi sonrası Türkiye’yi büyük bir işsizlik ve işsizlikten doğacak sorunların beklediğini anlattı.”
İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki 19 Mayıs Mahallesi’nin AKP Gençlik Kolları Başkanı olduğunu ileri süren Mehmet Emin Göç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekili Özgür Özel, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve HDP’yi ölümle tehdit etti. Göç Twitter’dan yaptığı paylaşımda kavanoz dolusu mermi fotoğrafyla birlikte, şu ifadeleri kullandı: “Ben has Karadenizliyim bir dolu var … patlamasını istemiyorsanız. Adam olun reise bir şey olur ya da darbe olursa hiç kuşkunuz olmasın önce sizi öldürürüm.”
https://abcgazetesi.com/anahtarikuzukuzubizeteslimedecekler103894
Kredi kartı haracında geri adım için ilk işaret25 izlenme
Torku’ya akbabalar üşüştü! İçeriden bilgi sızdırarak yabancılara pazarlanmaya çalışılıyor!42 izlenme
4 aylık enflasyon farkı belli oldu: Emeklinin kesinleşen zam oranı değişti19 izlenme
Filistin Kızılayı, Şifa Hastanesi'nden 31 prematüre bebeğin tahliye edildiğini duyurdu.14 izlenme
‘Parasını verdik aldık’ diyen Murat Sancak’ın şirket faturasındaki şüphe189 izlenme
Narin'e ait DNA bulunmuştu! Amcasının otomobili yeniden inceleniyor14 izlenme
Sabiha Gökçen'in 2. pisti için çekilen tanıtım filminde büyük skandal: Ulaştırma Bakanı 4 yaşındaki çocukla araba yarışı yaptı37 izlenme
AK Partili Külünk tarafından katledilen Sinan Ateş ile ilgili paylaşım30 izlenme