İzmit'teki bir alışveriş merkezinde açılan dans okulunun afişinde yer alan erkek dansçının üzeri boyanarak, yanına 'Edep' yazıldı. Anadolu Ateşi'nin yıllardır afişlerinde kullandığı erkek dansçının üzerinin boyanmasına görenler tepki gösterdi.
İzmit'te bulunan bir alışveriş merkezinde Anadolu Ateşi Dans Okulu açıldı. Dans okulunun afişleri kentin birçok yerinde yer aldı. Gölcük Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan durakta bulunan panoda Anadolu Ateşi'nin yıllardır organizasyonlarının duyurusunda kullandığı erkek dansçının fotoğrafı kullanıldı. Posterin bulunduğu panoda erkek dansçının bulunduğu kısım cam yüzeyin üzerinden sprey boya ile boyanırken, yanına da 'Edep' yazısı yazıldı.
Gölcük'te en çok kullanılan duraklardan birinde dansçının üzerinin boyanmasına anlam verilemedi.
Bir bölge sakini, "Anadolu Ateşi yıllardır bu fotoğrafı kullanıyor. Erkek dansçı çıplak değil. Ancak vücut hatlarının görünmesi sanıyoruz birilerini rahatsız etmiş ve 'Edep' yazmışlar. Kabul edilebilir bir durum değil. Çirkin bir durum, tuhaf bir bakış açısı. Ayrıca duraktaki cam panoyu da boyayarak zarar vermiş oldular" dedi.
(DHA)
https://www.birgun.net/haberdetay/anadoluatesiafisindenderahatsizoldulardansciyaboyalisansur228481.html
Erdoğan’ın sözleri sonrasında Almanya’ya Türk doktor akını: ‘Giderlerse gitsinler’ hatırası52 izlenme
Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu yıl bitmeden temel atma ve sosyal konut yapımına başlama emrini verdim24 izlenme
Volkan Konak'a ilk müdahaleyi yapan doktor paylaştı: "Yardımcı olduğun o genç büyüdü, doktor oldu"36 izlenme
CHP'nin masasındaki umutlandıran son anket! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki fark 7 puan52 izlenme
AKP'li belediye başkanından akıl almaz sözler 'Sizi biz Müslüman yaptık !'370 izlenme
Müzisyen Onur Şener cinayetinde yürek yakan detaylar94 izlenme
İstanbul Beyoğlu'nda meydana gelen patlamanın görüntüsü ortaya çıktı186 izlenme
Apple açıkladı: 4 günlük yasak sonrası sokağa hücum edildi64 izlenme