İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, Türk Hava Yolları’nın (THY) yer hizmetleri veren iştirak şirketi TGS'nin, İBB iştiraki olan Hamidiye'den su alım anlaşmasını sonlandırmasının ardından Milli Saraylar ve Vakıfbank ile iki bakanlığın da su almayı bıraktığını söyledi.
Sputnik'ten Atilla Güner'in haberine göre, RS FM canlı yayınına katılan Balyalı, kamu kurumlarının Hamidiye ile sözleşmelerini Ekrem İmamoğlu’nun başkan seçilmesi sonrası sonlandırdığını söyledi. "Kültür Bakanlığı, Bilim ve Sanayi Bakanlığı, Milli Saraylar vazgeçti Hamidiye almaktan. Vakıfbank su almayı bıraktı" diyen Balyalı, bunun negatif bir kampanya olduğunu söyledi.
Balyalı, "Seçimle birlikte sihirli değnek değmiş Hamidiye’den vazgeçmişler. Bunun başka bir gerekçesi yok" dedi.
THY'nin yer hizmetleri veren iştirak şirketi TGS, İBB iştiraki olan Hamidiye ile anlaşmasını sonlandırmasının ardından 2013’te Fransız Danone’ye satılan Sırma Grup İçecek ve Sanayi Tic. AŞ'den su alacağını duyurmuştu.
https://halktv.com.tr/gundem/ambargodevamediyoribbninsuyuhamidiyedensualimanlasmasiiptalleri405909h
Skandallar bitmiyor: Boğaziçi'nde şimdi de harem-selamlık havuz ve fitness34 izlenme
Bloomberg: "Kamu bankaları bugün piyasaya 1 milyar dolar sattı"28 izlenme
Yok artık dedirten fiyat farkı: Bahçede 5 lira markette 27 lira31 izlenme
Pençe-Şimşek operasyonunda acı haber: 2 şehit25 izlenme
Yandaş medya ile AKP'li vekil birbirine girdi182 izlenme
Suudi Arabistan da seyahat yasağının ardından Türk ürünlerine uygulanan ambargoyu da kaldırdı.30 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 5.904 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 5.354.153’e, can kaybı da 49.012’ye yükseldi!42 izlenme
Yolda kalan vatandaştan canlı yayın yapan A Haber muhabirine beklemediği tepki! 'A Haber mi? Sen yalansın abi'57 izlenme