Altının gram fiyatı güne yükselişle başlamış olup şu anda 1960 lira seviyesinde işlem görmektedir. Aynı dakikalarda çeyrek altın 3 bin 280 lira, Cumhuriyet altını ise 13 bin 370 liradan alıcı bulmaktadır.
Dünkü ons fiyatındaki düşüşe paralel olarak değer kaybeden altının gram fiyatı günü yüzde 0,73 düşüşle 1953 liradan tamamlamıştı. Ancak yeni güne değer kazancıyla başlayarak yüzde 0,4 artışla 1960 lira seviyesinde bulunmaktadır. Aynı dakikalarda çeyrek altın 3 bin 280 lira, Cumhuriyet altını ise 13 bin 370 liradan satılmaktadır. Altının ons fiyatı da yüzde 0,3 artışla 2 bin 47 dolar seviyesindedir.
Analistler, ABD Merkez Bankasının (Fed) faizlerin beklentilerden daha uzun süre yüksek kalabileceğine dair tutanaklarının, varlık fiyatları üzerindeki oynaklığı artırdığını belirtiyorlar. Bu yıl içinde Fed'in faiz indirimlerine başlaması beklense de zamanlaması konusundaki belirsizlik devam ediyor. Ayrıca, artan jeopolitik riskler güvenli liman varlıklarına olan talebi desteklemeye devam ediyor. Fed yetkililerinin sözle yönlendirmeleri de yakından takip ediliyor. Fed Başkanı Thomas Barkin, enflasyonda ilerleme kaydedildiğini ancak sıkılaşma olasılığının devam ettiğini ifade etti. Analystler, önemli veri ve raporlara dair sinyaller almak için ADP özel sektör istihdamı ve istihdam raporu verilerini bekliyorlar.
Financial Times’tan Türkiye iddiası: Gri listeye alınacak40 izlenme
DEVA Parti Genel Başkanı Babacan: KYK yurtlarında uygulanan giriş çıkış saati uygulamasına son vereceğiz.34 izlenme
Mısır'daki piramidin granitle kaplanması yönündeki restorasyon projesi tartışmaların odağında37 izlenme
Gezi protestolarının 13. yılı... Emel Korkmaz konuştu: "Oğlumu kaybettiğim gün bile umudumu yitirmedim"19 izlenme
Yeşil Sol'un isim değişikliği Diyarbakır'da nasıl karşılandı?35 izlenme
İsyan ettiren karar! Öldüresiye dövüldü: Şüphelilerden fazla ceza aldı35 izlenme
Erdoğan’ın bir ay önce atadığı rektör istifa etti61 izlenme
Erdoğan'ın mezun olduğu üniversite değişti!3038 izlenme
Korkunç gerçek! Sağlığımızla oynayan şirketler faaliyetlerini sürdürüyor!
İktidara yakın anket şirketinden Bahçeli'yi çok kızdıracak anket!
Fırsatçılara büyük tepki! #deprem'in ardından #İzmir'de bazı kiralık evlerin fiyatları % 25 zamlandı!
Eski bakanın itirafları gündemde kalmaya devam ediyor! Erdoğan Bayraktar: "Yarım saat yalvardım..."