Ankara'da düzenlenen Alparslan Türkeş Anması etkinliğine saldırı düzenlendi. MHP İl Başkanı Turgay Baştuğ'un hedef göstermesinden sonra 50'ye yakın terörist, etkinliğin düzenlendiği salonun kapısında çevik kuvvet polislerinin beklemesine rağmen salona girerek, Başbuğ Alparslan Türkeş'e, Kuran tilavetinden sonra dua edildiği esnada sahnedeki bayrakları alıp protokole saldırdı.
Saldırı sonrasında TamgaTürk'e konuşan Alparslan Türkeş'in eşi, Seval Türkeş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Alparslan Türkeş Vakfı'ndan ilk günden beri rahatsız olduğunu söyledi. Türkeş, “Alparslan Türkeş Vakfı, Başbuğ’un vefatının hemen akabinde kuruldu. Asıl amacı Başbuğ’un mezarının bakımını yapmak ve hatırasını yaşatmaktır. Ancak Devlet Bahçeli ilk günden beri vakıftan rahatsızdır. İlk günden beri vakfı istemiyor.” ifadelerini kullandı.
Saldırıya tepki gösteren bir diğer isim de Başbuğ Alparslan Türkeş'in oğlu, Ahmet Kutalmış Türkeş oldu. TamgaTürk'e konuşan Kutalmış Türkeş, ”Evvela bir hukuk devletinde kimse kimsenin toplantısını basamaz. Demek ki hukuk devleti değiliz.
Sonra, Başbuğ’un ailesinin kurduğu Alparslan Türkeş vakfı Türkeş anmayacak da, Türkeş’in ajan dediği Bahçeli mi anacak? Bahçeli’nin Türk düşmanı olduğunu bilirdik. Tam fatiha okunurken etkinlik basmaya adam yolladığına göre aynı zamanda İslam düşmanıymış.
İşin şu tarafı da var. Polis bakıyor, izliyor. O kadar saldırı var, bir tane gözaltı yok. Demek ki bu saldırıları İçişleri Bakanlığı organize ediyor.”
Sahnede bulunan Türk bayrakları ile protokole saldırıldı. Sahnede yer alan Başbuğ Alparslan Türkeş'in fotoğrafı terörist saldırganlar tarafından devrildi. Mübarek Türk bayrakları ayaklar altında kaldı.
Aydın'da trafik kazasını görüntülemek için olay yerine giden 4 gazeteci, kaza yapan kişiler tarafından tekmeli yumruklu saldırıya uğradı16 izlenme
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: "Dünyanın başka hiçbir ülkesinde imam hatip tarzında bir model yok. Bu mirası neden bir dünya markası haline getirmiyoruz?"16 izlenme
Nevşin Mengü suç duyurusunda bulundu: ‘Trollere’ örgüt davası!74 izlenme
Soylu açıkladı: Felaketin 17'inci gününde can kaybı 43 bin 556'ya yükseldi34 izlenme
Erdoğan '300 fabrika' diye lokanta açmış!74 izlenme
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında skandal iddia! MHP'ye ve Ankara Emniyeti'ne çağrı: Kamera kayıtları çıksın!43 izlenme
Ahmet Ercan'dan İstanbul için deprem temennisi: "Yarılıp kırılsın İstanbul Tekirdağ Yalova. Gönül ister ki 4 deprem daha olsun"27 izlenme
Felaket resmen 'geliyorum' demiş! Konya'daki 4 katlı bina çökmeden saatler önceki korkunç detay ortaya çıktı45 izlenme
Hataylı depremzededen Erdoğan'a "Sen bana annemi babamı veremedikten sonra sen o 10 bini al. Ben sana 10 bin vereyim"
Brunson davasında karar: Serbest kaldı!
İsrail'e ardı ardına füzeler böyle düştü, ordu "Tamamen tesadüf" dedi!
Bir can daha... Aylardır işsiz olan genç müzisyen intihar etti...