Mehmet Şimşek’in başında olduğu ekonomi yönetimi kriz ve yüksek enflasyona karşı ‘tasarruf’ paketi açıklarken, ‘tedbirleri’ bu kez TFF’nin deldiği öne sürüldü. Spor yazarı Tahir Kum X hesabından TFF’nin Almanya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’na EURO 2024’e TFF Yönetim Kurulu’nu aileleriyle davet edildiğini belirterek Milli Takım kafilesi dışında 613 davetlinin masraflarını karşılandığını iddia etti.
Kum X hesabından yaptığı paylaşımda “İngiltere Federasyonu’nun sadece Milli Takım kafilesinin masraflarını karşıladığı, Fransa’nın kafile dışında 27, İsviçre’nin 14, İspanya’nın 40 ve Portekiz’in de 33 davetli götürdüğü şampiyonaya 613 misafir davet eden TFF tarihi bir rekora imza attı” diye yazdı.
Dev misafir listesinin bir kısmını paylaşan Kum “600 küsürlük dev bir misafir listesiyle DÜNYA futbol tarihine geçen TFF(!); alt yaş milli takım teknik direktörlerinden tek bir ismi dahi davet etmediği EURO 24’e yönetim kurulunu (yedekler dahil) aileleriyle davet ederken, Riva’daki YK asistanlarının da götürülmesi dikkat çekti” ifadelerini kullandı.
Davetlilerin çoğunun 18 Temmuz’daki TFF seçimlerinde oy kullanacak delegeler olduğu da iddialar arasında. Bu arada paylaşılan listedeki kadın asistan yoğunluğunun fazla olması da dikkat çekti.
‘Tasarruf paketi’ kapsamında zamlar yapıp vergi düzenlemesine gidecek olan ve asgari ücrete de tek zam yapılacağını duyuran Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın duruma ne tepki vereceği merak edilirken, TFF de konuyla ilgili sessizliğini koruyor.
Sosyal medyadaki tepkilerden bazıları şu şekilde:





Kaynak: TELE1
Almanya'dan Osman Kavala adımı: Türk büyükelçisi dışişleri bakanlığına çağrıldı66 izlenme
Bolu’daki yangın faciasında vahim iddia: Canlarını hiçe sayarak yangına müdahale eden ve dinlenmek isteyen AFAD personelinden ücret talep edilmiş!43 izlenme
Yandaş Nihal Bengisu Karaca da ağzındaki baklayı çıkardı 'Bu ülkenin adının Türkiye olması belki yanlış bir şey !'1153 izlenme
Emekli vatandaş ekonominin durumunu böyle değerlendirdi: "Herkeste ekonomi çok güzel. Açlıktan ölen olmadı ki. Biz harcamasını bilmiyoruz"47 izlenme
AKP’li belediye başkanı, mesai ücretlerini isteyen itfaiyecileri çöpçü yaptı!50 izlenme
Kızılay'ın derdi para! Deprem sabahı koşa koşa ihale almaya gitmiş57 izlenme
Murat Ülker’den, milletvekillerine çok çarpıcı 'kenevir' tepkisi!35 izlenme
Sedat Peker'den 'Atatürk' açıklaması60 izlenme
"Dünya bizi kıskanıyor" diyenlere rakamlarla Türkiye!
Devlet Bahçeli ve Ali Erbaş hakkında suç duyurusu!
CHP'li Ali Mahir Başarır'dan AKP'li Mehmet Ali Çelebi'ye: "Sen, rüzgârgülü gibi dönüyorsun. Sen, seni savunan bir gazeteciye iftira atmaktan utanmadın mı?"
Yangın söndürme uçağı olmayan Orman Genel Müdürlüğünden 'VIP Hangar' projesi!