Almanya'da bölücü terör örgütü PKK yandaşları tarafından düzenlenen gösteride Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde sloganlar atılıp, pankartlar açıldı.
Gösterilerin düzenlendiği yerden geçen bir Türk vatandaşı, söylenenlere karşı tepki gösterince Alman polisi tarafından alıkonup, yere yatırıldı. Olayı görüntüleyen bir diğer Türk ise kamerayı Alman polisinin ayaklar altına aldığı Türk'e yönelttiğinde, PKK gösterisini protesto eden Türk “ Reisi seviyoruz abi, Ölümüne Reis!” dedi.
CUMHURBAŞKANI O VATANDAŞI ARADI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya’da polis tarafından kötü muameleye maruz kalan Türk vatandaşı Yusuf Ünsal’ı bu akşam telefonla aradı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmiş olsun dileğinde bulunduğu Ünsal’dan Stuttgart’taki olay hakkında bilgi aldı. Ünsal’ın da duyarlılığından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini sunduğu kaydedildi.
İHA
https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/almanpolisindenturkvatandasinakotumuamele2338291/
Polis, Nadira Kadirova’nın ailesini tehdit etti! "Ölen öldü, size bir şey olmasın"574 izlenme
Uyuşturucu ve fuhuş ile sınırlı kalmamış: Özel müşteriye evde kumar hizmeti!10 izlenme
Yandık! Yılbaşında büyük zam geliyor: İşte kalem kalem liste22 izlenme
1588 TL’lik iş için 8 milyon 646 bin TL ödemişler!36 izlenme
Mahkeme heyetini eleştiren Özgür Özel'e jet hızıyla soruşturma12 izlenme
Milli Savunma Bakanlığı yeni görüntüleri paylaştı: Suriye'deki hainler böyle vuruldu39 izlenme
Kayseri’de 'abi eve ekmek götüreceğim para lazım' diyen çocuğun balonlarına zabıta el koydu !232 izlenme
Kamuda taşıt saltanatı zirvede!123 izlenme
AKP'li Kandemir'den skandal sözler! 'Muhalefet bu topraklara ait değil'
"Diplomasız Erdoğan" sloganı atan 5 genç Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alındı
Parayı ver Kanal İstanbul manzaralı arsayı al, Türk vatandaşı ol!
Elektriğe deli zam geliyor! Yok artık bu kadar da olmaz ki diyeceksiniz!