CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, iktidara yakın Sabah gazetesinin “FETÖ’cü Ali Fuat Yılmazer’in kızı” iddiasıyla hedef aldığı il yöneticisi Zeynep Rabia Yılmazer Aka hakkında açıklama yaptı.
Çelik, fotoğraftaki kişinin Aka değil, Pendik İBB Meclis Üyesi Özge Beğenmiş Olca olduğunu belirterek, “Organize bir iftira kampanyasıyla karşı karşıyayız. İnsanları terörle ve mali suçlarla bağdaştırarak algı operasyonu yürütüyorlar” dedi.

Halk TV canlı yayınında konuşan Çelik, "Bakın bu fotoğraftaki kişi... bu fotoğraftaki kişinin ismi Özge Beğenmiş Olca. Bakın fotoğraftaki kişi il yöneticisi değil. Fotoğraftaki kişi CHP'nin Pendik İBB Meclis üyesi. İl yönetimine Zeynep Rabia Yılmazer Aka'nın kimliğini sizin arkadaşlarınıza gönderdim. Babasının adı 'Hasan' babasının adı 'Ali Fuat' değil. Şimdi öyle bir organize kötülükle karşı karşıyayız ki CHP'ye 360 derece bir saldırı... Yargı yoluyla. Bir de yandaş gazeteler üzerinden korkunç bir iftira kampanyası... Ne söyledikleri kişi o kişi. Yok efendim FETÖ'cünün kızıymış, bilmem neymiş. İnsanları FETÖ'cülükle, terörle, mali suçlarla bağdaştırarak çok kötü bir algı yönetimi yürüyorlar" ifadelerini kullandı.
İstanbul’da coronadan öldü, cesedini saatlerce kimse almadı!54 izlenme
Bu nasıl sığınmacı? Tüfekli, roketatarlı Afgan İstanbul sahilinde!78 izlenme
Bir esnaf daha Erdoğan'a isyan etti! '8 aydır feryat ediyoruz, açız aç!'48 izlenme
Trafik cezaları beşe katlandı31 izlenme
Mehmet Akif Ersoy 6 yıl yasaklı madde kullanmış: Tövbe edip umreye gitmiş!11 izlenme
Berat Albayrak gitti, TL 4 günde yüzde 10 değerlendi!53 izlenme
Atatürk büstüne saldırmıştı, ilk duruşmada tahliye oldu!47 izlenme
İnce'den AKP'nin dış politikası hakkında çok konuşulacak tespit!67 izlenme
Benzin ve motorine dev zam geliyor
CHP'li Gamze Taşcıer, emekli aylıklarında oluşacak farkın giderilmesi için kanun teklifi verdi
Günaydın ! Adıyamanlı tütün üreticisine de dank etmiş 'Ekmeğime el uzatasın diye seni seçmedik, nankörlük etmeyin !'
Gül'ün eski danışmanı Sever: AK troller ve yandaş basın bana saldıramıyor çünkü...